Denní horoskop KOZOROHA na 28. 12. 2022

Kozoroh 28. 12. 2022

Zdá se, že záležitosti lásky se mění k lepšímu. Proberte svůj vztah s partnerem. Váš přítel může, ale nemusí sdílet vaše názory a možná bude třeba dosáhnout kompromisu. Nedovolte, aby to utlumilo vaše nadšení. Romantika vypadá v blízké budoucnosti nadějně, pokud udržíte otevřené komunikační linky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vyzařují energii, která z tohoto dne činí nejen velmi společenský den, ale také skvělou příležitost pro setkání s dalšími lidmi (zejména na internetu), kteří rádi hovoří o nejrůznějších tématech. Pokud rádi fascinovaně diskutujete, čtete, píšete a věnujete se obecně intelektuálním činnostem, pak byste se mohli dočkat. Možná vás zaujme někdo, jehož mozkové schopnosti opravdu obdivujete. Jděte do toho.

Práce

Vaše duševní schopnosti jsou dnes poměrně silné. Jste schopni přijímat a zpracovávat mnohem více informací než obvykle. Nebojte se vzít na sebe více, než se od vás vyžaduje. Budete mít schopnost rozlišujícím pohledem skenovat mnoho dokumentů.

Peníze

Tento týden pro vás znamená nečekanou změnu, což znamená, že můžete být dočasně destabilizováni. Pokud se vám daří, můžete se potýkat s obratem štěstěny, nebo naopak. Nepředpokládejte, že něco bude trvat věčně. Jiný aspekt vás však vybízí k tomu, abyste objevili svůj pravý hlas, zejména pokud jde o práci. Máte co říci.

Zdraví

Mezi svými přáteli jste známí svým rozumným úsudkem. Tento měsíc však neposuzujte své osobní potřeby. Pokud potřebujete více spánku, neztrácejte čas zdůvodňováním hodin navíc nebo snahou pochopit, jaký důvod pro tuto změnu existuje. Tělo si velmi jednoduše diktuje, co potřebuje. Pokud spíte dobře, užívejte si vědomí, že nějakým způsobem rostete – když ne fyzicky, tak emocionálně  a proto spíte více.

Přečtěte si také