Denní horoskop KOZOROHA na 29. 10. 2022

Kozoroh 29. 10. 2022

Možná máte pocit, že jedete rychlíkem k úspěchu. Úspěch lze měřit různými způsoby. Dnes je důležité, abyste zvážili svůj emocionální úspěch a to, jak do vašeho života zapadají vaše pocity. Možná zjistíte, že vlak, ve kterém jedete, není ten, ve kterém byste měli jet. Nebojte se vystoupit na další stanici a přestoupit na jinou linku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš romantický a společenský život dostane skutečný náboj. Pokud jste se v poslední době cítili v rutině, pak je vhodná doba zajít na herní večer nebo se zapojit do nějaké skupinové aktivity a více se zapojit do společnosti. To vám do života přinese příležitost pro lásku. Zkuste to!

Práce

Váš obvyklý duchaplný, svéhlavý a někdy i drsný a odtažitý přístup nemusí být v příštích týdnech tou nejúčinnější metodou komunikace. Místo toho se musíte vztahovat k emocím lidí. Musíte pochopit, odkud přicházejí.

Peníze

Tento týden se týká aspektů, které příznivě ovlivňují vaši kariéru. Vesmírný impuls přináší více energie a příležitostí. Mohou k vám přicházet lidé s novými nápady, podniky nebo pozicemi. Není to špatný čas ani pro získávání finančních prostředků.

Zdraví

Ve chvíli nejistoty se vám může dařit, protože máte tendenci pracně se prodírat pochybnostmi. Až se vám vrátí odvaha, bude moudré zkontrolovat své zdravotní cíle. Nesoustředíte se příliš na dietu, když ve skutečnosti potřebujete podpořit svůj krevní oběh aerobním cvičením? Pijete dostatek vody, která pomáhá regulovat činnost vašich vnitřních orgánů, nebo používáte zkratky? Pokuste se dostatečně uvolnit svou mysl, abyste získali odpovědi na tyto otázky. Doporučujeme jógu.

Přečtěte si také