Denní horoskop KOZOROHA na 29. 8. 2022

Kozoroh 29. 8. 2022

Zpoždění při dosahování určitých cílů by vás dnes mohlo přivést do sklíčenosti, Kozorozi. Mohli byste se ptát, jestli jste neudělali něco špatně. Je pravděpodobné, že ne. Zpoždění pravděpodobně pramení ze špatné komunikace. Dopisy, e-maily a další zprávy nemusely být doručeny včas. Vydržte a nadále si věřte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším partnerem se objeví spousta dobrých pocitů. Pokud jste v poslední době měli nějaké potíže nebo cítili rozčilení, je to skvělá příležitost vyslechnout si, co vám ten druhý chce říct, a napravit to. Současný nebeský aspekt vytváří příležitost sblížit se a znovu si užívat společné činnosti. Život je sladký.

Práce

Zdá se, že šéf, pod kterým pracujete, nebere v úvahu všechny perspektivy. Tento krátkozraký pohled na situaci způsobuje vám i vašim spolupracovníkům velké potíže. Přistupujte k nadřízeným jemně, nikoliv obviňujícím způsobem.

Peníze

Toto období je pro vás důležité, protože expanze a štěstí se spojují s náhlými a často kreativními nápady. Znamená to, že se vám bude dařit přitahovat lidi a příležitosti. Vaše energie je nyní magnetická. Využijte ji ve svůj prospěch tím, že budete telefonovat, posílat životopisy a využívat svých sociálních kontaktů k setkávání s novými a zajímavými lidmi. Je možná báječná spolupráce.

Zdraví

Pokud máte pocit, že se vám nedaří, zkuste si dát velký zelený salát – nejlépe s avokádem. Možná vám nic vážného nehrozí, ale pocit odstrčenosti nebo nepochopení by vás dnes mohl trápit. Pokud se cítíte rozmrzelí a otrávení, můžete zkusit vypít litr vody, abyste si pročistili cestu k zítřku. Teplá voda je lepší než studená.

Přečtěte si také