Denní horoskop KOZOROHA na 3. 1. 2023

Kozoroh 3. 1. 2023

Nejen královská rodina žije v pohádkách šťastně až do smrti, Kozorozi. I vy na to máte právo. Podmínky jsou zralé na to, abyste do svého života přilákali výjimečnou osobu. Při přitahování spřízněné duše není třeba spoléhat na rady "odborníků". Jsou to vaše vlastní jedinečné vlastnosti, které budou lákat toho pravého.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika by teď mohla být trochu jako jízda na horské dráze. Pocity se budou stupňovat a je větší pravděpodobnost, že si budete myslet nebo tušit to nejhorší a všímat si méně chutných stránek chování své drahé polovičky. Možná vám pomůže, když strávíte nějaký čas rozhovorem a budete k sobě upřímní. Pokud to nepomůže, možná si dejte navzájem prostor.

Práce

Zavřete dveře starých projektů, abyste mohli uvolnit místo novým. Právě teď máte mnoho nedořešených věcí, které způsobují duševní nepořádek, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Pověřte svou prací někoho jiného, pusťte se do ní sami s novým pohledem nebo ji úplně zahoďte.

Peníze

Nyní je nejvyšší čas uvažovat o tom, že byste se pro změnu stali vlastními šéfy. V této době se upravuje vše, co se týká způsobu vydělávání peněz. Tento týden to platí dvojnásob. Co si myslíte, že je dnes, nemusí být zítra, proto se ujistěte, že své těžce vydělané peníze ukládáte na bezpečné místo. Budoucnost, kterou si představujete, je možná díky trpělivosti s vašimi financemi.

Zdraví

Dejte si prostor, abyste plně poznali, co vaše tělo v tuto chvíli potřebuje. Tím "prostorem k dýchání" myslím aerobní cvičení. Jóga je skvělým příkladem něčeho, co vám dává dovednost uvolnit se a prohloubit dech. To je hlavní přínos jógy a je třeba, aby si ho uvědomili ti, kteří ji cvičí. Místo toho, abyste se soustředili na "utahování zadku", nechte jógu, aby uvolnila vaše pevné sevření reality a prostřednictvím rozšíření kapacity plic a poskytla vám důležitou perspektivu.

Přečtěte si také