Denní horoskop KOZOROHA na 3. 12. 2022

Kozoroh 3. 12. 2022

Skupinové aktivity nebo setkání s přáteli dnes nemusí probíhat tak dobře jako obvykle. Cítíte se rezervovanější a možná se zabýváte přítelem nebo romantickým partnerem, s nímž si možná nerozumíte. Kupodivu je však setkávání s ostatními pravděpodobně tou nejlepší terapií navzdory vaší zvýšené plachosti. Možná bude nejlepší, když si vyjdete sami ven, kde se lidé shromažďují.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se setkáte se situací, kdy se vás někdo bude snažit v určité romantické situaci oklamat. Nenechte se proto zlákat k tomu, abyste se vydali dál po jakékoli cestě, která je vám byť jen trochu nepříjemná. V tuto chvíli by cena za to mohla být vyšší, než jste ochotni zaplatit. Proto se prozatím uklidněte.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste provedli jakýkoli výzkum, který potřebujete udělat v souvislosti se svou prací. Pokud hledáte nové zaměstnání, je to skvělý den k tomu, abyste si prošli online inzeráty a našli práci, kterou chcete.

Peníze

Vesmír přináší expanzi a štěstí, stejně jako tvůrčí nápady a nestabilitu. Díky tomu se můžete zdát magnetičtí i nepředvídatelní. Ostatní vás vnímají jako někoho velmi zajímavého a kreativního, což může být skvělé pro získávání potřebných finančních prostředků. Snažte se však navázat na jejich představu, že jste divní nebo nějak nehodní jejich důvěry. Na své cestě můžete nyní růst.

Zdraví

Díky dnešním astrálním energiím se můžete cítit mimořádně citliví. Pokud nevíte, co si myslíte nebo cítíte, možná byste si mohli udělat čas pro sebe a dělat něco relaxačního. Odpoutejte se od práce, dětí, manžela, šéfa - a věnujte nějaký čas zdravému rozptýlení. Rozhodně cvičte, rozhodně pijte hodně vody. Balancování a oddělování toho, co chcete vy, od toho, co chtějí ostatní, bude snazší, když si dáte trochu prostoru navíc.

Přečtěte si také