Denní horoskop KOZOROHA na 30. 9. 2022

Kozoroh 30. 9. 2022

Podílíte se v současné době na tvůrčím podnikání s partnerem? Pokud ano, očekávejte příval energie, která bude směřovat k dokončení tohoto projektu. Možná dnes dosáhnete většího pokroku než za posledních několik týdnů, ačkoli vás může překvapit, jakým směrem se bude podnik ubírat. Večer si naplánujte schůzku s milostným partnerem. Budete mít o čem vyprávět!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes projevujete neobvyklé nadšení, pokud jde o váš milostný život, a skutečně se cítíte velmi odvážně, když jde o to udělat první krok k novému vztahu. Ačkoli se to trochu vymyká vašemu charakteru, cítíte, že už se nemůžete smířit s čekáním, které je s tím spojeno. Je to teď, nebo nikdy, tak se do toho pusťte a užijte si to!

Práce

Vezměte si ponaučení z pracovního týdne a použijte ho v domácím životě. Někdo ve vašem osobním životě by mohl využít trochu disciplíny nebo jednoduché, praktické rady. Konverzace snadno plyne a hodí se k produktivním rozhovorům tohoto druhu.

Peníze

Je to zajímavá doba. Nelze vás ignorovat, a tak se snažte využít tento čas ve svůj prospěch. Dejte o sobě vědět. Dobrovolně se přihlaste k prezentaci. Vyzkoušejte nový styl. Do hry vstupuje vaše oblast romantické zábavy, děti a rodinní příslušníci. Jak můžete využít rodinných vazeb k prosazení své finanční záležitosti? Jsou ochotni poskytnout reference na novou sociální skupinu?

Zdraví

Pokud cítíte stres z toho, že vás táhne nespočet směrů najednou, zastavte se! Zhluboka se nadechněte a ustupte stranou. Je čas zhluboka dýchat a odpočívat. Dotazy, starosti, rozčilování a stresování dnes odložte stranou. Nemá smysl někam jezdit, pokud nejste na místě řidiče, a vážně nemá smysl přesvědčovat sami sebe, že jste na místě řidiče, když tomu tak není.

Přečtěte si také