Denní horoskop KOZOROHA na 4. 10. 2022

Kozoroh 4. 10. 2022

Začněte. Máte mnoho fantastických nápadů. Opravdu nejtěžší pro vás nyní bude vybrat si, který z nich realizovat jako první. Nejvíce vás nyní lákají činnosti, které zapojují vaši kreativitu a citlivost. Dodejte trochu síly svému srdci, které je obvykle vnímáno jako něžné a přecitlivělé. Vězte, že jste odvážní a jděte si za svým cílem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vám vzkazují, že se můžete oddávat vášni lidí, kteří rádi zůstávají v noci doma. Čtou si, nosí oblečení, které pochází z dávných dob, a rádi mluví dlouhé, táhlé monology, zatímco vy sedíte a obdivně na ně hledíte. Pokud to není váš případ, pak byste dnes možná měli rychle zmoudřet a změnit svou image!

Práce

Vaše celkové sebevědomí vám dnes přinese velké body. Váš originální styl může být pro lidi zpočátku trochu moc, ale díky vaší sebedůvěře v sebe a své nápady si uvědomí, že vám a vašim nápadům mohou věřit.

Peníze

Šťastný aspekt přináší štěstí vašemu domu vzdělání, jazyků a duchovna. V poslední době upíráte zrak k obzoru a přemýšlíte, jak dostat své výrobky a služby na větší trh. Až budete zvažovat kroky, které jsou k tomu nutné, nezavrhujte nápady, které se vám zdají nejbláznivější. Příznivce můžete najít na těch nejpodivnějších místech.

Zdraví

Pokud neznáte bylinný výtažek z bobulí "saw palmetto", je nejvyšší čas, abyste se s ním seznámili. Bylo klinicky prokázáno, že zmírňuje křeče v břiše u žen a podporuje zdraví prostaty u mužů. Téma zmírnění utrpení platí i pro další aspekty vašeho života. Bolesti zad, šíje a hlavy lze alespoň částečně zmírnit zvýšením množství vypité vody a občasným cvičením jógy. Jedná se o jednoduchá, ale hluboká doporučení.

Přečtěte si také