Denní horoskop KOZOROHA na 5. 1. 2023

Kozoroh 5. 1. 2023

Kozorozi, intenzivní sen nebo vize by mohly vyústit v duchovní průlom a vy byste mohli strávit většinu dne v jakési otupělosti a snažit se jim přijít na kloub. Mohli byste se podívat, jestli se vám podaří najít pár knih na toto téma, protože všechna znamení naznačují, že četba by vám dnes mohla přinést spoustu užitečných informací. Možná si také budete chtít napsat zprávu o svých zážitcích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařující z planet činí tento den velmi společenským a obzvláště vhodným k tomu, abyste se vydali ven, setkávali se s lidmi a pohybovali se v různých kruzích. Nejedná se o nijak zvlášť vášnivou dobu, i když by mohlo docházet k flirtování a významnému očnímu kontaktu. Nejlepší je využít této příležitosti k navázání nových přátelství a uvidíte, co se z toho vyvine.

Práce

Dnes je dobrý den na studium pod křídly někoho jiného. Naučte se, co můžete, od někoho, kdo už prošel vaší současnou cestou. Můžete se naučit mnoho o zcela novém stylu a o tom, jak funguje ve spojení s ostatními.

Peníze

Nyní je nejvyšší čas uvažovat o tom, že byste se pro změnu stali vlastními šéfy. V této době se upravuje vše, co se týká způsobu vydělávání peněz. Tento týden to platí dvojnásob. Co si myslíte, že je dnes, nemusí být zítra, proto se ujistěte, že své těžce vydělané peníze ukládáte na bezpečné místo. Budoucnost, kterou si představujete, je možná díky trpělivosti se svými financemi.

Zdraví

Tento měsíc se vám může ukázat několik velmi zajímavých možností a vy si budete muset vybrat. Uvědomujete si nějaké důležité oblasti ve svém životě, které vyžadují rozhodování? To může být stresující a je nutné, abyste pili hodně vody, aby vaše mysl byla jasná a dokázala se soustředit. Mezi věděním a konáním je velký rozdíl, a pokud se tímto pilným a praktickým krokem postaráte o své tělo, vaše mysl vás nezklame.

Přečtěte si také