Denní horoskop KOZOROHA na 5. 12. 2022

Kozoroh 5. 12. 2022

Napětí mezi vámi a obchodním partnerem by vás mohlo přimět k pochybnostem o vaší profesní budoucnosti v současné situaci. Neztrácejte příliš času tím, že se tím budete trápit. Možná si to nyní neuvědomujete, ale kariérní a finanční záležitosti se vyvíjejí dobře a je pravděpodobné, že to tak bude ještě nějakou dobu pokračovat. To ovšem záleží na vás a na tom, co jste ochotni udělat pro to, aby to tak zůstalo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Průběh dnešních událostí na vás může mít zásadní pozitivní vliv. Zatímco v poslední době jste možná běželi na poměrně vysoké obrátky, možná budete nuceni zpomalit a zamyslet se nad tím, kam vlastně směřuje vztah, do kterého jste se zapojili, a jaké jsou vaše motivy, proč jste se do něj vůbec zapojili. Nějaké hluboké a pečlivé zamyšlení nad tímto tématem může být velmi cenné.

Práce

Něčí nezralý přístup k práci vám pravděpodobně zamotá hlavu. Ve vašem nitru se vzmáhá hněv, a pokud si nedáte pozor, pravděpodobně se rozzuříte způsobem, který může lidi, s nimiž komunikujete, vyděsit. Snažte se být trpělivější.

Peníze

Vesmír přináší expanzi a štěstí, stejně jako tvůrčí nápady a nestabilitu. Díky tomu se můžete zdát magnetičtí i nepředvídatelní. Ostatní vás vnímají jako někoho velmi zajímavého a kreativního, což může být skvělé pro získávání potřebných finančních prostředků. Snažte se však navázat na jejich představu, že jste divní nebo nějak nehodní jejich důvěry. Na své cestě můžete nyní růst.

Zdraví

Dnes se věnujte lehkým věcem, a to téměř ve všech oblastech. Vyvažujte hluboké a povrchní: zalévejte rostliny, perte a uklízejte v kuchyni, zatímco vnímáte emocionální proudy, které proudí do hloubky. Věci potřebují "gestikulovat" ve vašem podvědomí, dokud nebudou připraveny vystoupit na povrch. Doporučuji lehkou procházku na cvičení nebo si zaplavat několik kol. Soustřeďte se na přípravu zdravého jídla, například zeleninové polévky nebo vegetariánského nákypu. Všímejte si krásy ve skromných věcech.

Přečtěte si také