Denní horoskop KOZOROHA na 6. 1. 2023

Kozoroh 6. 1. 2023

Kozorozi, nyní je čas věnovat se sobě v pravém slova smyslu. To neznamená, že si budete dopřávat excesy, ale spíše naopak. Věnujte dnes zvýšené úsilí svému oblečení a péči o sebe. Překřičte hlasy, které vám říkají, že nevypadáte tak dobře, jak byste měli. Vypadáte prostě dobře a po dnešní péči budete vypadat ještě lépe!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vás vybízí k velmi odvážným krokům v oblasti určitého vztahu, ať už se jedná o vztah, který již máte navázaný, nebo o začínající partnerství. Stačí jen trochu změnit úhel pohledu. Jelikož máte tendenci být člověkem okamžiku, zkuste rozšířit své spektrum možností o několik zajímavých výzev do budoucna a zde najdete recept na úspěch.

Práce

Nerozhodnost je dnes vaším největším nepřítelem. Máte tendenci zabřednout do myšlenek natolik, že zapomenete na svůj nejcennější nástroj - intuici. Zastavte křečovité kolo, jakmile ucítíte, že se vám vymyká z rukou.

Peníze

Nyní je nejvyšší čas uvažovat o tom, že byste se pro změnu stali vlastními šéfy. V této době se upravuje vše, co se týká způsobu vydělávání peněz. Tento týden to platí dvojnásob. Co si myslíte, že je dnes, nemusí být zítra, proto se ujistěte, že své těžce vydělané peníze ukládáte na bezpečné místo. Budoucnost, kterou si představujete, je možná díky trpělivosti s vašimi financemi.

Zdraví

Nemůžete v sobě držet zášť příliš dlouho - je to příliš spojeno s hledáním vyšší pravdy o věci. Stejně tak se nenecháte příliš dlouho nachytat na nějakou módní dietu - jste příliš zaujatí prací na vyváženém životním stylu, který zahrnuje zdravé postupy, na něž nepatří ničí příjmení. Rutinu znáte: hodně vody, sezónní místní produkty, málo sacharidů, málo bílkovin, hodně odpočinku. Umírněnost ve všem, včetně střídmosti!

Přečtěte si také