Denní horoskop KOZOROHA na 6. 10. 2022

Kozoroh 6. 10. 2022

Tento den je pro vás velmi vhodný. Pozdravte cizího člověka ve frontě nebo se podívejte na jeho tip či poznámku. Příležitosti jsou tu. Stačí se jich jen chopit. Velmi dobře se vám dnes bude dařit ve skupinové situaci. Vlastně by se vám dařilo vést ostatní. Chápete, že je třeba jednat. Buďte rozhodní a sebevědomí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vám přinášejí příležitost prožít skvělý den s milovanou osobou. Pokud jste v poslední době měli problémy nebo hádky nebo váš společný život nebyl ideální, udělejte si čas na jídlo venku nebo uvařte speciální večeři. Řekněte svému partnerovi, jak se cítíte, a život bude pro vás oba mnohem sladší.

Práce

Nebylo by na škodu, kdybyste se na svou vlastní práci podívali kritičtějším pohledem. Dávejte si pozor na chyby nebo opomenutí. Buďte sami sobě kritikem, abyste mohli případné problémy odstranit hned v zárodku, než je někdo jiný uvidí jako první a bude si o vás myslet méně.

Peníze

Šťastný aspekt přináší štěstí vaší oblasti vzdělání, jazyků a duchovna. V poslední době upíráte zrak k obzoru a přemýšlíte, jak dostat své výrobky a služby na větší trh. Až budete zvažovat kroky, které jsou k tomu nutné, nezavrhujte nápady, které se vám zdají nejbláznivější. Příznivce můžete najít na těch nejpodivnějších místech.

Zdraví

Získejte dnes trochu prostoru. Jste naplněni pocitem moci a potřebujete zjistit, co s ní udělat sami, ne s ostatními. S touto energií toho můžete udělat hodně. Například fyzické cvičení, které provádíte, by vás mohlo uvést do stavu transu, v němž budete přijímat důležité zprávy ze svého nevědomí. To si nenechte ujít! Je ve vás spousta léčivé energie a tento tranzit je způsob, jak tuto energii využít v současnosti i v budoucnosti.

Přečtěte si také