Denní horoskop KOZOROHA na 6. 12. 2022

Kozoroh 6. 12. 2022

Věci by měly jít podle vašich představ a vy můžete mít pocit, že se toho děje dost, aniž byste museli hnout prstem. Současně vám ale v koutku duše hlodá hlas, který vám říká, abyste si dávali pozor. Mějte zajištěné všechny základy. I když můžete být v pokušení zvolit to nejpohodlnější a nejznámější, je vhodná doba zvážit i jiné perspektivy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nějak se zdá, že dnes budete lépe rozumět složitostem jistého vztahu. Pokud jste si doposud poměrně spokojeně žili, ale v poslední době máte pocit, že vztah v sobě skrývá mnohem větší potenciál, než si oba v současné době uvědomujete, pak je možná na čase jednat. Domluvte si nové aktivity nebo podnikněte něco jiného, pokud je to možné - cokoli, co vás oba probudí k větším věcem.

Práce

Pokud budete k dané situaci přistupovat tvrdošíjně, může se stát, že vám dohoda o vašem životě proklouzne mezi prsty. Buďte flexibilní a nedělejte příliš rychlé závěry. Nejste v pozici, kdy můžete rozhodovat.

Peníze

Tento týden se můžete - a měli byste - stáhnout, schovat se nebo se zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Těžce na vás působí recese, která bude v tomto týdnu dominantní energií, a proto je pro vás těžké vidět pokrok ve vašem peněžním životě. Ačkoli jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Zdraví

Aktuální výzvou pro vás je najít rovnováhu mezi různými prvky života. Z astrologického hlediska jsou to oheň, země, vzduch a voda. V každodenním životě jsou to duch, tělo, intelekt a emoce. Váš přirozený zájem o alternativní medicínu, psychologii, zdravé potraviny a přírodu ukazuje cestu ke zdravé rovnováze. Věnování pozornosti potřebám vašeho těla pečuje o vaši základní pohodu.

Přečtěte si také