Denní horoskop KOZOROHA na 7. 12. 2022

Kozoroh 7. 12. 2022

Bude to skvělý den na vyřizování věcí. Díky kosmickým podmínkám se budete cítit plní energie a chuti do práce. Pokud na vás čeká seznam věcí k vyřízení, chopte se ho a pusťte se do toho. Možná budete muset odolat pokušení trávit čas ve společnosti. Pokud se zaměříte na své priority, budete hotovi dřív, než se nadějete, a ještě vám zbude spousta času na zábavu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že vaše snahy o navázání kontaktu s určitou výjimečnou osobou postrádají šarm a potřebnou spontánnost, pak na to pro dnešek možná budete muset zapomenout. Uvidíte, kde se právě vydáváte špatnou cestou a stavíte druhou osobu do jakéhosi dilematu. Nakonec to ale zvládnete, tak se nebojte!

Práce

Pozitivní potvrzení druhých ohledně vašich schopností bude mít dnes úžasný vlnivý účinek. Přátelský komentář a pochvala práce někoho jiného vytvoří fantastický pocit kamarádství, který každého potěší a za který vám poděkuje.

Peníze

Tento týden se můžete – a měli byste – stáhnout, schovat se nebo se zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Těžce na vás působí recese, která bude v tomto týdnu dominantní energií, a proto je pro vás těžké vidět pokrok ve svém peněžním životě. Ačkoli jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Zdraví

Když se cítíte rozptýlení, je obtížné dosáhnout rovnováhy. Je důležité vybrat si jídlo a druh cvičení, které jsou pro vás vhodné. Jako jedinec, kterému záleží na rovnováze, byste se mohli dobře naučit nějaké meditační cvičení – nezáleží na tom, jak velké nebo malé cvičení to bude, velmi vám to pomůže. Některé aspekty jógy zahrnují meditaci a můžete si najít on-line kurzy nebo výukové programy, které odpovídají vašim potřebám. Rozšířenější technikou je transcendentální meditace.

Přečtěte si také