Denní horoskop KOZOROHA na 8. 10. 2023

Kozoroh 8. 10. 2023

Společenské aktivity budou vaší záchranou. Bez nich můžete být zmatení a smutní z problémů, které vrcholí. V té či oné podobě se po vás žádá, abyste provedli zásadní proměnu. Tyto změny jsou pomalé a možná nenápadné, ale jsou důležité a je třeba se jimi zabývat. Zde se může hodit pomoc přátel.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den byste si mohli velmi dobře uvědomit sílu přitažlivosti. Obecně jste poměrně skromní a své potenciální milence raději vzrušujete nenápadnými, ale přesto velmi sugestivními pohledy. Možná najdete někoho, kdo vás bude velmi přitahovat způsobem, který jste již nějakou dobu necítili. Co se bude dít dál, záleží jen na vás.

Práce

Toto odpoledne a večer je vhodné pro společenský život a odpočinek, abyste mohli vypustit z hlavy pracovní záležitosti. Ať už jste přes den v práci, nebo ne, vyhraďte si večerní hodiny pro zábavu s přáteli a/nebo blízkými.

Peníze

Šťastný aspekt přináší štěstí vaší oblasti vzdělání, jazyků a duchovna. V poslední době upíráte zrak k obzoru a přemýšlíte, jak dostat své výrobky a služby na větší trh. Až budete zvažovat kroky, které jsou k tomu nutné, nezavrhujte nápady, které se vám zdají nejbláznivější. Příznivce můžete najít na těch nejpodivnějších místech.

Zdraví

Současná planetární konfigurace nám dává šanci, abychom do struktury našich bdělých hodin zapojili fyzické a emocionální potřeby našeho vnitřního dítěte  potřebu být vychováván, nakrmen a dobře zaopatřen. Pomáhá nám realizovat v životě to, co chceme. Proto je to příznivá doba pro to, abyste si uvědomili, co vám pomůže cítit se ve svém životě bezpečněji. Zeptejte se sami sebe: Co potřebujete, abyste se cítili dobře?

Přečtěte si také