Denní horoskop KOZOROHA na 8. 9. 2022

Kozoroh 8. 9. 2022

Začněte den psaním deníku, Kozorozi. To vám umožní komunikovat a spojit se se svým nitrem. Během psaní se mohou objevit věci, které potřebujete udělat, ambice, a dokonce i výzvy, které vám poskytnou mapu, podle níž se můžete řídit. I když je začátek obtížný, vydržte u něj. Slova přijdou, pokud jim dáte šanci. Může vám to výrazně usnadnit den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Čeká vás skvělý den, protože máte ostatním co nabídnout. Rádi podáváte ruku a pomáháte, zejména když vidíte, že lidé procházejí těžkým obdobím. Tím, že soucítíte s druhým, můžete navázat kontakt s někým, kdo se pro vás stane velmi výjimečným. Tím, že se k vám obrátí s prosbou o pochopení, odhalí také něhu, na jejíž existenci jste zapomněli.

Práce

Politika, která bude provázet události tohoto dne, bude dosti ošklivá. Děje se toho mnohem víc než jen povrchní bitvy. Budete muset číst mezi řádky, abyste pochopili celý rozsah situace a z ní plynoucí potíže.

Peníze

Rádi se věnujete duchovním a metafyzickým tématům. Mohli byste si to dokonce zvolit jako profesní dráhu a rozvíjet své schopnosti. Nyní by vaše duchovní nebo psychické schopnosti mohly získat náhlý impuls. Jelikož astrální aktivita ovlivňuje vaše učení, cestování a metafyziky, mohli byste vést zájezdy po duchovních místech celého světa nebo se o své znalosti podělit prostřednictvím vyučování.

Zdraví

Když otevřete svou mysl tomu, co by mohlo být vaším stravovacím a cvičebním režimem, uvidíte mnoho možností. Intuitivně pochopíte, co je nezbytné. Až tedy najdete věci, o kterých máte pocit, že by vám nejvíce pomohly, napište si je na papír a použijte dva sloupce: jeden sloupec pro praktiky, které jste ještě nikdy nezkoušeli, a druhý sloupec pro věci, které již děláte nebo jste dělali v minulosti. Zjistěte, jak snadno by se tyto položky daly začlenit do vašeho života.

Přečtěte si také