Denní horoskop KOZOROHA na 9. 10. 2022

Kozoroh 9. 10. 2022

Dnes možná pocítíte trochu neklidu, možná proto, že máte pocit, že byste měli něco udělat, ale nejste si jisti co. Vaše mysl je bystrá, intuitivní a logická, ale na obzoru se může objevit příliš mnoho možností. Mohlo by pro vás být obtížné si mezi nimi vybrat. Jakmile se rozhodnete, vrhnete se vpřed a dosáhnete úspěchu, ať už se pokusíte o cokoli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně působíte v mnoha věcech velmi věcně, včetně romantiky. Své pocity zakládáte na tom, jak dobře určitá osoba vypadá a obléká se nebo jak je výkonná, čistá a upravená. Dnešní den však může přinést opravdu zemité představy  například myšlenku na zápasení ve slizkém bahně nebo na vášnivé objetí uprostřed listí a hlíny na lesní půdě.

Práce

Dostává se vám obrovské podpory z různých stran, což vás povzbuzuje k dalšímu velkému kroku na vaší kariérní cestě. Jste na vzestupné spirále, takže neztrácejte svůj cíl ze zřetele. Na této cestě budete i nadále nacházet podporu.

Peníze

Šťastný aspekt přináší štěstí vašemu domu vzdělání, jazyků a duchovna. V poslední době upíráte zrak k obzoru a přemýšlíte, jak dostat své výrobky a služby na větší trh. Až budete zvažovat kroky, které jsou k tomu nutné, nezavrhujte nápady, které se vám zdají nejbláznivější. Příznivce můžete najít na těch nejpodivnějších místech.

Zdraví

Harmonické prostředí je pro vaši pohodu zásadní. Péče o tuto potřebu znamená vyváženost vašeho každodenního života. A může to být tak příjemný podnik! Domov je místem, kam se uchylujete a kde odpočíváte, abyste se zotavili z každodenního stresu. Snažte se tedy, abyste kolem sebe měli barvy, které vás oslovují, vůně, které máte rádi, a hudbu, kterou milujete, a váš domov se stane místem dokonalé blaženosti, odkud se vydáte do světa, abyste byli připraveni čelit životním výzvám.

Přečtěte si také