Denní horoskop KOZOROHA na 9. 12. 2022

Kozoroh 9. 12. 2022

Dnes máte možná spoustu plánů do budoucna. Nápady by mohly přicházet rychle a houstnout. Možná budete mít problém rozhodnout, které z nich jsou nejreálnější. Měli byste být obzvláště inspirativní, inovativní a nadšení. Tento den je vhodný pro vytváření plánů a formulování nápadů na tvůrčí projekty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli vás váš milostný zájem možná nebude přitahovat tak fyzicky jako obvykle, pravděpodobně se mezi vámi nějakým způsobem posílí pouto a budete mít chuť obnovit svůj smysl pro závazky. Budete se cítit nesmírně blízcí na citové úrovni a díky tomu zjistíte, že se přirozeně sbližujete i na jiných úrovních; nenechte se tedy touto dočasnou fází znepokojit.

Práce

Nechte vyniknout svou jedinečnou stránku. Ti, kteří používají stále stejné myšlenky, budou v práci zaostávat. Dnes rozhodně není den, kdy byste měli následovat dav. Buďte sami sebou a vyniknete a budete odměněni.

Peníze

Tento týden se můžete – a měli byste – stáhnout, schovat se nebo se zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Těžce na vás působí recese, která bude v tomto týdnu dominantní energií, a proto je pro vás těžké vidět pokrok ve svém peněžním životě. Ačkoli jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Zdraví

Současný planetární vliv vás vybízí k tomu, abyste zpochybňovali své osobní zvyky  zároveň cítíte nedůvěru k cvičení, jako by vás vesmír kritizoval za cokoli, co není dokonalé. Je důležité si všimnout, zda k tomu dochází, protože je to klíč k rozbití systému popírání. Když se cítíme odsuzováni, popíráme dané chování. Když cítíme přijetí, můžeme přijmout změnu.

Přečtěte si také