Denní horoskop LVA na 1. 4. 2023

Lev 1. 4. 2023

Možná se vám v hlavě stále opakují stejné myšlenky, Lve. Každý den můžete vymýšlet jiný scénář, jak to skončí. Víte, že se k tomuto zásadnímu rozhodnutí jednou v životě dostanete, tak proč neexperimentovat se všemi řešeními už teď? Zachovejte klid a obraťte se na ostatní, když se na této cestě dostanete do úzkých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie z celého dne vám může zvýšit krevní tlak a rozbušit srdce. Jistá osoba se chystá oživit váš den velmi zvláštním způsobem. Její dopad bude nepochybně velmi hluboký, protože se nejedná o někoho, koho byste mohli okamžitě ignorovat; je větší než život a stejně tak i vaše reakce na ni. Buďte připraveni na to, že se může stát cokoli.

Práce

Požádejte o veškerou možnou pomoc, místo abyste trvali na tom, že vše zvládnete sami. Často rádi demonstrujete svou sílu a nezávislost tím, že řešíte mnoho překážek najednou. Nyní není vhodná doba na to, abyste se tímto způsobem předváděli. Není to potřeba.

Peníze

Nejenže vymýšlíte další skvělý vynález, ale také vymýšlíte, jak ho zkonstruovat a financovat jeho výrobu. Zvažujete také, jak některé ze svých nejlepších finančních nápadů dostat do tisku napsáním článku nebo knihy. Máte něco důležitého, o co se můžete podělit, tak se neprodávejte levně. To, co předložíte nyní, přinese později vaší rodině příznivou odměnu.

Zdraví

Potřebujete spoustu přátel, ale také dostatek klidu, abyste se mohli soustředit na vlastní vnitřní potřeby. Vaše cíle bývají zaměřené na lidi, ale soukromý čas je to, co pěstuje vaši schopnost porozumět a stanovit si cíle. Spojení přemýšlení s cvičením je skvělý návyk, který je třeba rozvíjet. Alespoň jednou týdně se vydejte na dlouhý běh nebo procházku nebo jednoduše udeřte tenisovým míčkem o zeď. Tento fyzický výstup vám vytvoří prostor pro ujasnění myšlenek, aniž byste se rozčilovali s přáteli.

Přečtěte si také