Denní horoskop LVA na 12. 11. 2022

Lev 12. 11. 2022

Dnes se ve vašem okolí může otevřít organizace věnující se duchovním aktivitám. To může být pro vás a vašeho partnera obzvláště zajímavé. Možná se tam budete chtít jít podívat. Mohli byste se seznámit s novými zajímavými lidmi, vyslechnout si fascinující myšlenky a možná objevit nějaké nové knihy. Připravte se na zábavný večer.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi si povídáte s ostatními, ale dnes se v jednom rozhovoru skrývá skutečné kouzlo. Je také klíčem k navázání plodnějšího a důvěrnějšího vztahu s někým, kdo je vám obzvláště drahý. Zjistíte, že se soustředíte na zkoumání svých pocitů a upřímně je vyjádříte. Pokud dokážete být autentičtí, máte se na co těšit.

Práce

Pracovní a kariérní záležitosti jsou pro vás nyní záhadou. Vše kolem tohoto tématu je velmi nejisté. Nejste si jisti, jak postupovat. Obraťte se v této době do sebe. Víte toho víc, než si připouštíte. Svolejte svou odvahu.

Peníze

Nyní máte jistotu, že můžete své nápady uvést do světa novým způsobem. Ostatní vás vnímají jako profesionála, kterému lze závidět, a nebojí se vám dát najevo, jak to cítí. Mezitím aspekty ovlivňují vaše cestování, vzdělávání, učení a duchovnosti a povzbuzují vás, abyste se dostali do kontaktu se svými schopnostmi. Přemýšlejte o tom, že vyrazíte na vlastní pěst, abyste se podělili o své znalosti.

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit neklidu – spíše psychického než fyzického. Pokud se budete snažit cvičením zahnat pocit malátnosti, který tento tranzit může vyvolat, bude vám lépe. Nebeská konfigurace přináší sobectví a necitlivost u lidí – dvě vlastnosti, které vám vadí. Ve vlastním zájmu se zaměřte na sebe a chovejte se ke svému tělu tak, jak byste chtěli, aby se chovalo k Zemi  laskavě, jemně a s úctou.

Přečtěte si také