Denní horoskop LVA na 13. 12. 2022

Lev 13. 12. 2022

Vaše mysl je bystrá a připravená zvládnout vše, co se vám postaví do cesty. Rodinní příslušníci nebo přátelé to mohou velmi rychle pochopit, takže se nedivte, když za vámi přijdou pro pomoc a radu. Pravděpodobně jich dnes budete poskytovat hodně, takže buďte připraveni. Papírování by vás mohlo trochu zahltit. Pokud budete postupovat krok za krokem, vše zvládnete.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes zdá váš milostný život nejistý a neklidný, můžete mít pocit, že nemůžete důvěřovat svým pocitům nebo pocitům svého partnera (současného nebo budoucího). Možná je čas udělat si krátkou přestávku, abyste mohli být sami a znovu se seznámit sami se sebou. Později, až se k sobě vrátíte, se budete cítit mnohem lépe.

Práce

Jednání s ostatními lidmi je pro vás dnes obtížné. Spolupracovníci jsou poněkud náladoví, což vám ztěžuje efektivní komunikaci s kýmkoli. Důležité záležitosti raději odložte na jiný den.

Peníze

Obvykle rádi vyděláváte peníze jen proto, abyste je mohli s potěšením utratit, a nyní je komunikace o nové příležitosti vydělat peníze jemněji vyladěná (neboli snáze pochopitelná a doručitelná). Podívejte se na oblasti, jako jsou zábavné aktivity, děti, a dokonce i romantika, abyste našli nové způsoby, jak každý měsíc přinést více peněz. Možná si s dítětem otevřete stánek s limonádou nebo zjistíte, že máte skutečný talent na dohazování!

Zdraví

Pokud se dokážete napojit na jemný proces růstu, budete moci z každého období vytěžit mnoho. Začněte se zbavovat starých, nepotřebných vzorců chování a vnímejte jemný posun dovnitř, kde najdete další krok. Nechat odejít není snadný úkol, proto je důležité, aby vaše mysl byla otevřená novému. Vzdáváte se pouze proto, abyste získali něco jiného, snad něco zdravějšího a pro vás šťastnějšího!

Přečtěte si také