Denní horoskop LVA na 13. 8. 2022

Lev 13. 8. 2022

Tvá mistrovská mysl a schopnost udržet si disciplínu při dosahování svých cílů je působivá, Lve. Ostatní vaše úsilí rozpoznají a ocení mnohem více než obvykle. Možná budete vyzváni, abyste pomohli v nějakém jiném projektu nebo v citovém dramatu někoho jiného, protože máte stabilitu potřebnou k nápravě situace. Nepodceňujte svůj talent v této oblasti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte přímou šanci provést několik úžasných změn a transformací, které ovlivní váš milostný život. Díky tomuto aspektu zjistíte, že jen s trochou vynalézavosti můžete otevřít dveře do světa příležitostí, které pro vás oba budou znamenat skutečné zázraky. Stačí udělat ten první krok a zbytek bude následovat.

Práce

Přestože jste se v posledních dnech cítili mimo hru, není důvod, abyste na sebe nebo na svou schopnost držet krok s konkurencí zanevřeli. Zjistíte, že se karta obrátila a že nyní jste to vy, kdo rozhoduje.

Peníze

Nyní procházíte obdobím, kdy znovu definujete, kdo jste a jak se promítáte do světa. Vesmír vás žádá, abyste věnovali velkou pozornost své kariéře. Pokud není taková, jakou ji chcete, je čas ji změnit. V dohledné době se vám nedostane větší podpory.

Zdraví

Účinek tohoto měsíčního tranzitu můžete zvýšit tím, že své fyzické já uzemníte zdravým režimem, jako je pravidelné stravování bez svačinek mezi jídlem a cvičení alespoň čtyřikrát týdně. Máte na výběr: buď z tohoto tranzitu vytěžíte maximum (a pravděpodobně vám prospěje po celý rok), nebo ho budete ignorovat a přemýšlet, co by mohlo být.

Přečtěte si také