Denní horoskop LVA na 14. 12. 2022

Lev 14. 12. 2022

Máte hodně peněz v investicích? I když máte pouze spořicí účet nebo vlastní bydlení, může vás trochu vyvést z míry, když se akciový trh propadne. V zákulisí se děje mnoho věcí, o kterých široká veřejnost neví. Situace je dočasná. Trh by se měl zanedlouho vrátit do normálu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud už máte vztahů dost, využijte úžasné energie ve vzduchu a vydejte se do soukromí. Nechcete úplnou absenci vztahů, jen si odpočinout od těch, které vám v současné době působí tolik potíží. Příležitost užít si skutečnou zábavu a získat odstup od svých problémů může podpořit dobré řešení.

Práce

Soustředit se na daný úkol může být dnes prakticky nemožné. I když se dokážete mentálně soustředit, nebudete schopni do své práce zapojit žádný zápal nebo vášeň. Skončete dnes brzy. Nemá smysl se sebou bojovat.

Peníze

Obvykle rádi vyděláváte peníze jen proto, abyste je mohli s potěšením utratit, a nyní je komunikace o nové příležitosti vydělat peníze jemněji vyladěná (neboli snáze pochopitelná a doručitelná). Podívejte se na oblasti, jako jsou zábavné aktivity, děti, a dokonce i romantika, abyste našli nové způsoby, jak každý měsíc přinést více peněz. Možná si s dítětem otevřete stánek s limonádou nebo zjistíte, že máte skutečný talent na dohazování.

Zdraví

Pokud se držíte při zemi a děláte pokroky ve výběru potravin a každodenním cvičení, může dnešní den přijít a odejít bez většího vypětí. Pokud jste naopak ignorovali jemnější signály svého těla, může vás to probudit. Abyste žili co nejzdravěji, je třeba věnovat mu pozornost. Věnujte se přáním svého těla, jak jen to bude možné. Pokud zprávy svého těla neslyšíte, musíte si najít čas, abyste se na ně naladili.

Přečtěte si také