Denní horoskop LVA na 14. 8. 2022

Lev 14. 8. 2022

Pokud víte, že jste druhému ublížili, okamžitě to přiznejte, Lve. Lidé často rychle poukazují na chyby druhých, ale jen výjimečně upozorní na své vlastní. Prokažte, že jste dostatečně silní a čestní na to, abyste řekli, když uděláte chybu. Poctivost vás v životě dostane daleko, zatímco klamání nikoli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní astrální konfiguraci máte skvělou příležitost říct svým blízkým, co k nim cítíte. Ve vzduchu je cosi, co znamená, že můžete snadno vyjádřit hloubku svých citů, aniž by to znělo příliš sentimentálně. Vztahy mohou projít úžasnou proměnou. Využijte co nejvíce tohoto skvělého času.

Práce

Máte tendenci si myslet, že máte všechno pod kontrolou a že vše funguje hladce jako na drátkách. To ale není tak docela pravda. To, čeho si nevšímáte, je celkový obraz. Když uděláte krok zpět, odhalíte mnohem více pravdy.

Peníze

Nyní procházíte obdobím, kdy znovu definujete, kdo jste a jak se promítáte do světa. Vesmír vás žádá, abyste věnovali velkou pozornost své kariéře. Pokud není taková, jakou chcete, je čas ji změnit. V dohledné době se vám nedostane větší podpory.

Zdraví

V době, kdy tato konjunkce planet trvá, si dopřejte dostatek odpočinku. Pravděpodobně budete mít aktivní sny a je vhodné si je zapsat a zaznamenat, co v nich považujete za významné. Vaše fyzická energie se může cítit nízká, ale duševní energie je vysoká: je čas pokračovat ve cvičení, ale možná mírnějším způsobem (jóga?). Je to čas, kdy můžete své mysli dopřát dlouhý dosah  rozšiřte svůj osobní čas o meditativní praktiky, jako jsou procházky a četba.

Přečtěte si také