Denní horoskop LVA na 14. 9. 2022

Lev 14. 9. 2022

Snažte se být dnes přísní a nesoudní, Lvi. Nerozumíte perspektivám druhých a pravidlům, podle kterých žijí. Rozdíly nejsou důvodem k tomu, abyste na lidech hledali chyby. Jste silná osobnost, která je vnímavá a kreativní. Využívejte těchto darů pozitivním a zdravým způsobem, místo abyste je používali k tomu, abyste něco druhým vyčítali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika dnes obsahují možnost skrytých tajemství. Nejde o to, že byste si s milovanou osobou nedůvěřovali, jen můžete být oba náchylní k záchvatu podezíravosti, která pravděpodobně nemá opodstatnění. Než se pouštět do hloupostí, je lepší si promluvit a proměnit tak velmi choulostivou situaci. Vše bude v pořádku.

Práce

Než se posunete vpřed, musíte udělat několik kroků zpět. Teprve až budete schopni zhodnotit minulost, budete moci s jistotou učinit další krok do budoucnosti. Může se to zdát jako ztráta času, ale věřte, že je to tak nejlepší.

Peníze

Vesmír vám poskytuje zdravou dávku podpory, když se snažíte vydělat více peněz a vytvořit si v životě větší strukturu. Aspekty ovlivňující vaše peníze a hodnoty způsobují, že je vhodná doba nejen k vydělávání více peněz díky větším příležitostem, ale také ke zkoumání, jak je v budoucnu investovat. Proveďte náležitý průzkum a začněte opatrně, a až se budete cítit pohodlněji, rozviňte svou činnost.

Zdraví

Pamatujte, že nezáleží na situaci, ale na tom, jak ji zvládnete. Pokračujte ve vědomém dýchání a soustřeďte se na svůj dech při cvičení a při usínání, což je způsob, jak zvýšit uvědomění. To, co jíte, je důležité, ale důležitější je, JAK si dnes vkládáte jídlo do úst. Nejprve se ujistěte, že jídlo vašemu tělu a mysli chutná. Dále si jídlo před začátkem jídla příjemně naaranžujte. Soustřeďte se. Jezte pomalu a s chutí.

Přečtěte si také