Denní horoskop LVA na 15. 10. 2022

Lev 15. 10. 2022

Možná zažíváte úžasnou otevřenost novým nápadům a velkým plánům. Užíváte si aktivní představivosti a vaše intuice je bystrá. Důvěřujte svému sebepoznání a sebedůvěře. Pokud se vás od vašich plánů snaží odradit negativně naladěný přítel, mějte nadhled. Vezměte v úvahu zdroj. Zůstaňte v souladu se svými iniciativami a uspějete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Hra na romantiku a přitažlivost má dnes nádech konfliktu, který ji činí snad ještě víc vzrušující než obvykle. Rozdíly mezi vámi a objektem vaší přitažlivosti se mohou zdát obzvláště drsné. Existují však také aspekty vašich osobností, které se střetávají tím nejrozkošnějším způsobem. Díky tomu by to mohlo být ještě zábavnější, a tak pokračujte.

Práce

I když jste právě teď doma, zjistíte, že pracovní principy uplatňujete při úkolech, které musíte zvládnout v domácnosti. Nebojte se toho. Pomůže vám to, aby práce šla mnohem hladčeji a efektivněji.

Peníze

Peníze k vám nyní přicházejí snadněji a vy je můžete obratem ušetřit nebo utratit. Dostáváte se do kontaktu s tím, jakou má vaše práce skutečnou hodnotu, a získáváte odvahu si ji podle toho účtovat. Vesmír vyzdvihuje váš domov a vnitřní emoce. Jak můžete uvolnit staré vzorce týkající se peněz, abyste se dostali dopředu?

Zdraví

Cítíte se v poslední době trochu zablokovaní (emocionálně nebo fyzicky)? Možná to souvisí s napjatým obdobím, kterým právě procházíte, kdy se věci mají tendenci trochu zablokovat. Udržujte všechny kanály otevřené díky dostatku vody a čerstvé zeleniny a alespoň několika virtuálním lekcím jógy nebo jakémukoli cvičení, které vaše napětí nejlépe uvolňuje. Snažte se to dělat vždy, když jste vystaveni velkému stresu, a neodkládejte to na později. Budete mnohem šťastnější!

Přečtěte si také