Denní horoskop LVA na 15. 12. 2022

Lev 15. 12. 2022

Váš silný smysl pro obchod a praktické dovednosti se snoubí s představivostí a inovacemi, které přinášejí pokrok. Zvláště cenné by mohly být informace z velké dálky. Vztahy s přáteli by měly být vřelé a vstřícné. Také milostné vztahy by se mohly ukázat jako obohacující. Zvažte, zda byste se neměli trochu odreagovat tím, že si vyrazíte ven a budete se dobře bavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Svého partnera (současného nebo budoucího), aby byl dnes mimořádně jemný a něžný. Pokud si obvykle svědomitě plní své povinnosti, očekávejte změnu, když vám může nabídnout, že vás vezme na romantickou večeři nebo do kina na nejnovější film. Využijte této příležitosti a zastihněte je v jejich nejromantičtějším rozpoložení, protože se to nestává tak často.

Práce

Převezměte iniciativu ještě dnes. Nečekejte, až vám ostatní dají zelenou. Převezměte kontrolu nad situací sami. Není důvod, proč byste měli déle čekat jen proto, že ostatní lidé se flákají. Využijte této příležitosti a posuňte se vpřed.

Peníze

Obvykle rádi vyděláváte peníze jen proto, abyste je mohli s potěšením utratit, a nyní je komunikace o nové příležitosti vydělat peníze jemněji vyladěná (neboli snáze pochopitelná a doručitelná). Podívejte se na oblasti, jako jsou zábavné aktivity, děti, a dokonce i romantika, abyste našli nové způsoby, jak každý měsíc přinést více peněz. Možná si s dítětem otevřete stánek s limonádou nebo zjistíte, že máte skutečný talent na dohazování!

Zdraví

Možná dnes pocítíte trochu více energie. Díky astrálnímu vyrovnání si všichni více uvědomujeme své potřeby; emocionální záležitosti jsou naléhavé a máme tendenci být zahlceni. Zklidněte svou mysl, abyste našli potřebnou perspektivu. Je dobré vytvořit si plán, jak bude probíhat den a večer, a toho se pak držet. Udělejte si co největší pohodlí: navršte si další deky a spoustu nadýchaných polštářů!

Přečtěte si také