Denní horoskop LVA na 15. 8. 2022

Lev 15. 8. 2022

Spojte se s přítelem, který se vám už dlouho neozval, Lve. Někdo čeká, že se mu ozvete. Překvapte ho nebo ji nečekaným projevem lásky. Spoléhejte se na svou vnitřní mapu a nenechte se ostatními vyvést z míry. Neztrácejte čas. Stále sledujte své cíle. Ostatní lidé hrají klíčovou roli v tom, aby tento den proběhl hladce, ale nenechte se jimi manipulovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V dnešních vztazích není nic, co by se dalo označit za nerozhodné. Je velmi pravděpodobné, že vy a vaše milovaná osoba budete moci prozkoumat některé docela hluboké a běžně nepochopitelné úrovně. Dnešní planetární energie dává do vzduchu velkou sílu, která dokáže procházet překážkami jako nůž máslem. Pokud se bojíte vášně, raději utíkejte mílovými kroky!

Práce

Někdo, s kým pracujete, si zkracuje cestu a je celkově líný. Zatímco vy se lopotíte a děláte dvakrát tolik práce než on. Nezlobte se. Ten druhý dostane, co si zaslouží, a vy také.

Peníze

Nyní procházíte obdobím, kdy znovu definujete, kdo jste a jak se promítáte do světa. Vesmír vás žádá, abyste věnovali velkou pozornost své kariéře. Pokud není taková, jakou chcete, je čas ji změnit. V dohledné době se vám nedostane větší podpory.

Zdraví

Dnešní planetární tranzit nevytváří nejjednodušší období a shodou okolností ovlivňuje především vás! Věnujte zvláštní pozornost svému vnitřnímu kritikovi. Během tohoto tranzitu na sebe pravděpodobně budete vyvíjet obrovský tlak, abyste všechny detaily vyřešili správně, a když se vám to nepodaří, můžete nést následky. Místo toho berte v úvahu širší souvislosti a věnujte pozornost především svému zdraví - fyzickému i emocionálnímu. Udělejte si čas na cvičení.

Přečtěte si také