Denní horoskop LVA na 16. 8. 2022

Lev 16. 8. 2022

Něco může otřást půdou, na které stojíte, Lvi. Právě když jste si mysleli, že je vše klidné a stabilní, najednou se země začne houpat. Zajistěte si pevnou půdu pod nohama, držte se a zůstaňte pružní. Několik kroků jiným směrem vás může umístit do bezpečné oblasti, kde bouři bez problémů přečkáte. Přílišná fixace a strnulost by byla špatným nápadem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes si upevníte všechny romantické zisky, kterých jste dosáhli v uplynulých týdnech. Ve vzduchu je cítit velmi uklidňující a pevná energie. Je to skvělý čas pro citlivé a dojemné sdílení citů. Je zde skutečný tok a vibrace jsou skvělé pro vytvoření skvělé nálady a harmonie. Možná nebudete cítit tolik vášně, ale jednoduše to, že je dobré být spolu.

Práce

Řešením všech detailů se k pravdě nedostanete. Musíte naslouchat svému instinktu. Dejte na své instinkty. Vesmír vás žádá, abyste odložili racionální myšlení stranou, aby vaše intuitivní mysl měla šanci rozhodnout.

Peníze

Chcete-li se dozvědět o způsobech lásky, zeptejte se někoho ze svého znamení. Rozumíte tomu, co je to partnerský vztah, péče a intimní rovnováha s druhou osobou. Aspekty kombinující akci a náklonnost z vás dělají chodící magnet na pozornost. Dejte se do toho, abyste se prosadili. Určitě dostanete, co chcete, a ještě s navýšením platu! Žádejte to, co chcete, a ne to, co si myslíte, že si firma může dovolit.

Zdraví

Dnešní aspekt znamená, že se musíte podívat sami na sebe a oddělit to, co potřebujete, od toho, co si myslíte, že potřebujete. To, co potřebujete, je dostatek odpočinku, fyzické cvičení a zdravá strava. To, co si myslíte, že potřebujete, může být často škodlivé, a ať se vám to líbí, nebo ne, tento aspekt vám ukáže proč. Abyste se vyhnuli jakýmkoli krutým překvapením, soustřeďte se na to, co je skutečně zdravé: na stravu a pohyb.

Přečtěte si také