Denní horoskop LVA na 17. 12. 2022

Lev 17. 12. 2022

Dnes se nezdržujte. V každé situaci, se kterou se setkáte, jste tou správnou osobou. Budete mít instinkt potřebný k tomu, abyste se do projektu pustili, zjistili, co je třeba udělat, shromáždili zdroje a rozjeli ho. Je ve vás cítit agresivita, která vás vybízí k velkolepému dobývání a připravuje půdu pro velkou oslavu svátků a zábavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné uspořádání planet vás i vaši drahou polovičku vybízí, abyste se vážně zamysleli nad budoucností vašeho vztahu. Pokud jste uvažovali o posílení pouta mezi vámi, je tento den vhodný k diskusi o tom, jak si oba myslíte, že by to mohlo fungovat. Nezakládejte však všechny své závěry pouze na dnešním rozhovoru, protože byste se mohli zaměřit na všechny potíže a zapomenout na dobré stránky.

Práce

Nenechte si ujít výjimečnou příležitost. Někdo vám náhodně řekne něco, co může vzbudit váš zájem. Nenechte tuto inspiraci zemřít. Zapište si tento nápad, telefonní číslo nebo kontaktní jméno. Tohle je ta velká příležitost, na kterou jste čekali.

Peníze

Obvykle rádi vyděláváte peníze jen proto, abyste je mohli s potěšením utratit, a nyní je komunikace o nové příležitosti vydělat peníze jemněji vyladěná (neboli snáze pochopitelná a doručitelná). Podívejte se na oblasti, jako jsou zábavné aktivity, děti, a dokonce i romantika, abyste našli nové způsoby, jak každý měsíc přinést více peněz. Možná si s dítětem otevřete stánek s limonádou nebo zjistíte, že máte skutečný talent na dohazování!

Zdraví

Je toho tolik, co můžete udělat pro zlepšení svého každodenního života! Čerstvé květiny v modré a žluté barvě mohou zlepšit náladu. Čistý stůl nebo ustlaná postel vám usnadní odpočinek. Neméně důležitá je správná a pečlivá péče o vaše tělo. Je vaše koupelna vybavena nějakým skvěle vonícím šamponem nebo mýdlem na ruce? Tyto drobné vymoženosti vám mohou dodat pocit pohody, když jsou ostatní části života hektické.

Přečtěte si také