Denní horoskop LVA na 17. 8. 2022

Lev 17. 8. 2022

Lvi, nebuďte překvapeni, pokud mezi vámi a někým blízkým vzplanou emoce na pracovní nebo společenské úrovni. Problém může být nyní obtížné vyřešit. Lidé se cítí poměrně citlivě. Pokud uslyší něco, co se jim nelíbí, zejména názor, který se může zdát příliš kritický, pravděpodobně se uzavřou. Možná byste měli zvážit, zda si něco citlivého nenechat na zítřek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se vám může zdát, že emoce trochu zamrzly, nebo jste možná z nějakého důvodu odříznuti od svých hlubších pocitů. Planetární konjunkce odhaluje, že se prostě nemůžete dostat k druhým. Možná toho máte hodně na srdci nebo si potřebujete promluvit, ale možná se něčeho trochu bojíte. Budete se muset snažit.

Práce

Finanční cíle a sny, které máte, vyžadují soustředění. Takové nečekané přívaly peněz a štěstí se neobejdou bez vaší vědomé práce. Dnešní den je vhodný k tomu, abyste si doplnili chybějící informace o cílevědomých krocích, které musíte podniknout.

Peníze

Chcete-li se dozvědět o způsobech lásky, zeptejte se někoho ze svého znamení. Rozumíte tomu, co je to partnerský vztah, péče a intimní rovnováha s druhou osobou. Aspekty kombinující akci a náklonnost z vás dělají chodící magnet na pozornost. Dejte se do toho, abyste se prosadili. Určitě práci dostanete, a to i s navýšením platu! Žádejte to, co chcete, a ne to, co si myslíte, že si firma může dovolit.

Zdraví

V tomto období si užíváte nebeskou atmosféru a planetární konjunkce vám pořádně zatopí! Ve skutečnosti, pokud zjistíte, že máte chuť na kořeněná jídla, může to být znamení, že v sobě máte spoustu ohnivé energie, která čeká, až se dostane ven! Zajděte si do posilovny nebo si najděte jiný způsob, jak si alespoň třikrát týdně zacvičit. Pijte hodně vody, abyste vyrovnali všechen ten oheň a odplavovali toxiny, které se při cvičení uvolňují.

Přečtěte si také