Denní horoskop LVA na 18. 8. 2022

Lev 18. 8. 2022

Čeká vás krásný den, Lvi. Život vám v tuto chvíli dává více prostoru a svobody. Tento prostor byste mohli využít k tomu, abyste něco udělali se svou kreativitou. Je ideální čas přihlásit se na nějaký umělecký kurz nebo prostě začít něco dělat sami, například zpívat, malovat nebo psát. Čemu byste se chtěli věnovat? Udělejte to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte pocit, že vás omezuje buď osoba, nebo okolnosti. Planetární konfigurace vám ztěžuje cítit se v určité situaci uvolněně nebo jako doma. Rádi byste se k tomu vyjádřili, ale nějak se k tomu nemůžete odhodlat. Musíte být sami k sobě upřímní, navzdory následkům. Z dlouhodobého hlediska to bude lepší.

Práce

Máte více fyzické síly než obvykle, tak ji využijte. Můžete zůstat vzhůru déle a vstávat dříve a přitom být po celý den silní a sebevědomí. Vyvažujte svou práci také pravidelným cvičením. Máte spoustu energie, kterou můžete spálit.

Peníze

Chcete-li se dozvědět o způsobech lásky, zeptejte se někoho ze svého znamení. Rozumíte tomu, co je to partnerský vztah, péče a intimní rovnováha s druhou osobou. Aspekty kombinující akci a náklonnost z vás dělají chodící magnet na pozornost. Dejte se do toho, abyste se prosadili. Určitě práci dostanete, a to i s navýšením platu! Žádejte to, co chcete, a ne to, co si myslíte, že si firma může dovolit.

Zdraví

Dnešní tranzit zdůrazňuje vaši bystrou a vynalézavou mysl. Najdete nespočet způsobů, jak dělat stejnou věc, aby vás nenudila. Bez problémů můžete vymýšlet příběhy pro své děti před spaním. Můžete se zabavit při čekání v ordinaci lékaře. Dávejte si však pozor, abyste nezabředli do myšlenkového světa. Je důležité, abyste zůstali věrní svému cvičebnímu režimu, abyste tento tranzit udržovali v rovnováze a užívali si ho.

Přečtěte si také