Denní horoskop LVA na 19. 11. 2022

Lev 19. 11. 2022

Dopis nebo jiné sdělení dnes slouží jako jakýsi budíček. Konečně bude dosaženo dlouhodobého cíle. Vaše ambice by měly získat nový rozměr, možná se vydáte na druhou kariéru, ať už vedle té stávající, nebo místo ní. Možná si nejste jisti, kam se chcete vydat, ale stojí za to se o to snažit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že místo toho, abyste v současné době měli jen jeden důležitý vztah, pracujete na několika najednou. Je zde dostatek prostoru pro experimentování a zjišťování, které z nich vyhovují vaší povaze. Možná dojdete k nějakým závěrům, ale možná vám ještě nějakou dobu prospěje, když si zachováte otevřenou mysl.

Práce

I když dnes nejste v práci, můžete být nervózní už jen z toho, že na ni myslíte. Už teď děsíte toho, co vás čeká v pondělí ráno. Vypusťte práci z hlavy a uvolněte se.

Peníze

Nyní možná zjistíte, že práce navíc je více, než jste ochotni nebo schopni udělat, nebo že váš domov není tak příznivý pro produktivitu, jak jste doufali. Požádejte hlučné sousedy, aby se ztišili, a snažte se soustředit vždy na jeden úkol. Peníze přijdou, až se vám podaří obnovit rovnováhu své obchodní značky.

Zdraví

Dnešní energie vám poskytuje určitou pomoc při vyjadřování toho, co cítíte, nicméně zůstaňte naladěni na původ svých emocí. Můžete se citově zmást a přenést frustraci z jednoho vztahu na jiný. To jsou věci, které se stávají a které lze vzít na vědomí, ale stejně tak dobře můžete v těchto dnech chtít strávit nějaký čas sami se sebou. Cvičení je skvělý způsob, jak si udělat čas pro sebe a zároveň mít pocit, že jste součástí světa!

Přečtěte si také