Denní horoskop LVA na 21. 9. 2022

Lev 21. 9. 2022

O výsledku projektu, který pro vás hodně znamená, můžete mít pochybnosti. Může mít finanční problémy nebo vám chybí podpora ostatních, kterou potřebujete k jeho dokončení. Vaše pochybnosti jsou s největší pravděpodobností neopodstatněné, Lve, ale neuškodí se trochu pojistit a hledat to, co potřebujete, jinde. Pravděpodobně se bude jednat o dočasné zdržení. Všechna znamení naznačují úspěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika má dnes poněkud hysterický nádech. Ať už je váš vztah v jakémkoli stavu, něco se zdá být neuvěřitelně legrační. Nemusí to být nic jiného než záchvat smíchu. Pokud vaše nejmilejší láska není příliš citlivá, a tudíž náchylná k ublížení, můžete si tento veselý čas prostě užít a možná si při tom zajít na komediální představení.

Práce

Máte převládající pocit, že záležitosti všech ostatních jsou vaší odpovědností. Instinktivně chcete mít prsty v mnoha různých věcech. Dávejte si pozor, abyste nepřekročili hranici od užitečných rad k zraňujícím pomluvám nebo příkrým soudům.

Peníze

Nyní máte šťastné aspekty ovlivňující zaměstnanost. Možná vám bude nabídnuta nová práce, zvýšení platu nebo povýšení. Na vašem pracovišti může dojít k určité nestabilitě, ale pokud dokážete být zralým a uklidňujícím činitelem, zajistíte si do budoucna životaschopnost jako ceněný zaměstnanec.

Zdraví

Dnes můžete pocítit posun ve své schopnosti soustředit se a praktikovat zdravý životní styl. Nebeské energie zvyšují vaši schopnost vnímat své emoce, nicméně mohou ve vás zůstat pocity rozpolcenosti. Máte tendenci upustit od cvičení, když nedostanete rychle odpověď, ale to by bylo právě teď pošetilé! Pokud jste včera cvičili jógu, skvěle! Dnes si ji zopakujte. Pokud dnes cvičíte poprvé po delší době, už jen to, že si zacvičíte, vám velmi pomůže.

Přečtěte si také