Denní horoskop LVA na 22. 10. 2022

Lev 22. 10. 2022

Být v blízkosti druhých by pro vás dnes mělo být obzvlášť potěšující. Většina lidí by měla být přátelská a vy se budete těšit z jejich společnosti. Nevýhodou je, že vaše psychické schopnosti jsou vyhrocené, takže byste mohli zachytit nějaké znepokojivé pocity od těch, s nimiž mluvíte. Pravděpodobně zjistíte, že mnoho úsměvů v sobě skrývá zmatek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud rádi občas rozmazlujete sebe i své blízké, pak vám dnešní den poskytne tu správnou příležitost. Jedná se o požitkářství v extrémní míře, takže si na zítřek raději nepřipravujte nic příliš náročného, protože se Vám pravděpodobně bude těžko vstávat z postele. S největší pravděpodobností se ale budete bavit tak dobře, že vám to bude jedno.

Práce

Nesnažte se dělat všechno najednou - včetně práce jiných lidí. I když dnes nepracujete, možná plánujete, jak byste vy a někteří vaši spolupracovníci mohli dělat svou práci lépe. Starejte se jen o sebe.

Peníze

Nyní můžete mít plné ruce práce se záležitostmi týkajícími se zaměstnání a zdraví. Vaše pracovní vytížení se může náhle zdvojnásobit nebo můžete získat více projektů na volné noze, které jsou příliš dobré na to, abyste je odmítli. Vaše síť možných zdrojů zaměstnání se rozšiřuje, což naznačuje, že se také můžete dozvědět o práci ve svém oboru, o kterou opravdu stojíte. S ohledem na vaše štěstí zde bude nejlepší, když se pokusíte vstoupit nohou do dveří.

Zdraví

Je čas začít přemýšlet o tom, jaké jsou vaše cíle v oblasti zdraví. Není možné zasáhnout cíl, pokud jste uvnitř změtí myšlenek. Zajistěte si potřebný odpočinek, který vám umožní jasně myslet s odpočatou myslí. Pokud máte k těmto potravinám přístup a můžete je tolerovat, zvažte, zda do svých jídel nezařadit červenou řepu (nezapomeňte, že zelená řepa je vynikající podušená s trochou česneku, citronu a olivového oleje), rajčata a tmavě zelenou zeleninu, které vám pomohou pročistit játra. Především se zaměřte na vytvoření návyku na mírné cvičení, které můžete provádět téměř každý den. Vaše mysl by si potřebovala odpočinout od běhání v kruhu a jedním z nejjednodušších způsobů, jak toho dosáhnout, je věnovat se fyzickým aktivitám, které vás uzemní.

Přečtěte si také