Denní horoskop LVA na 22. 8. 2022

Lev 22. 8. 2022

Možná se cítíte zmatení, Lvi. Pokud ano, nadechněte se a zpomalte. Zběsilost vás bude jen točit v kruhu. Vaše srdce a mysl bzučí všemi směry, tak se zkuste uklidnit. Nemějte pocit, že musíte přijít s nějakým konkrétním řešením. Snaha o upřesnění vás jen frustruje a ztrácíte čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Záleží na tom, jak se již cítíte, jak budete reagovat na energii aktuálního planetárního aspektu. Pokud váš partner jen šlápne vedle, může být navždy ostrakizován – nebo alespoň do zítřka. Budete si muset dávat pozor na unáhlená slova a věci vyřčené v žertu, což může být bohužel špatně pochopeno. Nedělejte ukvapené závěry.

Práce

Abyste se v kariéře posunuli, budete muset trochu riskovat. Mějte pevný základ, ze kterého budete vycházet, ale nebojte se odbočit do neznáma. Dovolte si snít a expandovat, místo abyste se drželi pouze známého území.

Peníze

Chcete-li se dozvědět o způsobech lásky, zeptejte se někoho ze svého znamení. Rozumíte tomu, co je to partnerský vztah, péče a intimní rovnováha s druhou osobou. Aspekty kombinující akci a náklonnost z vás dělají chodící magnet na pozornost. Dejte se do toho, abyste se prosadili. Určitě práci dostanete, a to i s navýšením platu! Žádejte to, co chcete, a ne to, co si myslíte, že si firma může dovolit.

Zdraví

Nebeská energie je dnes příznivá, plná hravosti a zranitelnosti ve správných vztazích. Možná zjistíte, že se nedokážete vyjádřit slovy, ale dnešní aspekt vám umožňuje projevit své city gesty, objetím a polibky. Abyste tuto energii pocítili ještě hlouběji, nezapomeňte dodržovat svůj pohybový režim. Nešetřete aerobním cvičením! Vysílání kyslíku do svalů vám dodá pocit tepla a štěstí po celém těle.

Přečtěte si také