Denní horoskop LVA na 22. 9. 2022

Lev 22. 9. 2022

Lvi, dnešní přelétavost vás může vyvést z rovnováhy. Možná je pro vás těžké o čemkoli rozhodnout. Snažte se nenechat se příliš strhnout pomluvami, které se kolem vás rojí. Lidé dnes mohou mluvit poměrně hodně, ale to, co by vás mělo zajímat, je podstata. Chcete výsledky a činy, ne prázdné informace a sliby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes necítíte na sto procent ve své kůži. Atmosféra dnešního dne vám ztěžuje být tak silní a velitelští, jak obvykle býváte. Vaše blízká osoba váš odlišný přístup velmi ocení, protože se zdá, že jste se (alespoň dočasně) naučili podlézat a plahočit a ptát se, zda něco opravdu nepotřebuje. Nebojte se, zítra je další den!

Práce

Vaše instinkty vás vedou po stopách nové skvělé příležitosti. Dnes můžete narazit na několik drobných překážek, ale to není důvod, abyste v tuto chvíli házeli ručník do ringu. Buďte optimističtí a nezastavujte se.

Peníze

Nyní máte šťastné aspekty ovlivňující zaměstnanost. Možná vám bude nabídnuta nová práce, zvýšení platu nebo povýšení. Na vašem pracovišti může dojít k určité nestabilitě, ale pokud dokážete být zralým a uklidňujícím činitelem, zajistíte si do budoucna životaschopnost jako ceněný zaměstnanec.

Zdraví

Dnešní den je pro vás nádherným tranzitem. Budete si moci všimnout, čeho jste připraveni se zbavit – určitých vzorců chování, starých potravin z lednice a starého oblečení ze skříně. Dokonce i některé vztahy se mohou ukázat jako nezdravé a překonané. Vzdáním se starého a přežitého můžete hodně získat. Udělejte si inventuru svého života  zbavte se toho, co vám nevyhovuje, a vytvořte prostor pro vše nové.

Přečtěte si také