Denní horoskop LVA na 23. 10. 2022

Lev 23. 10. 2022

Snažte se příliš nepropadat snaze proniknout k jádru všeho dnešního dění. Užívejte si prostých radostí, které jsou zdarma. Nechte se bavit broukem, který se prochází po vašem okenním parapetu. Vnímejte stromy jako umění. Vnímejte tvary a barvy kolem sebe. Nevnímejte věci jako nepříjemnosti. Věci, kterým se vyhýbáte, jsou většinou ty, které vás mohou nejvíce naučit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vašem romantickém životě může v současné době dojít k náhlé změně. Současná planetární konfigurace přináší takový vývoj, že vztah, který zkysnul, může náhle skončit, zatímco románek, který se tiše rozvíjel, může náhle rozkvést. Ať už je úroveň závazku jakákoli, můžete mít chuť se více angažovat nebo se případně rozejít. Stát se může doslova cokoli.

Práce

Napětí v práci se zmírní, když s problematickým spolupracovníkem najdete společnou řeč. Když objevíte něco, s čím se oba můžete ztotožnit, váš pocit propojení zmírní všechny potíže, a to i v tomto období společenského odstupu.

Peníze

Nyní můžete mít plné ruce práce se záležitostmi týkajícími se zaměstnání a zdraví. Vaše pracovní vytížení se může náhle zdvojnásobit nebo můžete získat více projektů na volné noze, které jsou příliš dobré na to, abyste je odmítli. Vaše síť možných zdrojů zaměstnání se rozšiřuje, což naznačuje, že se také můžete dozvědět o práci ve svém oboru, o kterou opravdu stojíte. S ohledem na vaše štěstí zde bude nejlepší, když se pokusíte vstoupit nohou do dveří.

Zdraví

Střelec je vždy připraven vyzkoušet něco (nebo někoho) nového. Je pro vás snazší říkat "ano" než "ne". Jste zodpovědní za to, co si do života přinesete, a následky jsou velmi reálné. Stejně tak jsme zodpovědní vůči svému tělu. To, co sníme, nám zůstane. To, co do svého těla vpustíte, budete pociťovat mnohem déle, než je doba, po kterou to přijímáte. Věnujte tomuto procesu zvláštní pozornost a naučte se, jaké výhody přináší říkat "ne".

Přečtěte si také