Denní horoskop LVA na 23. 8. 2022

Lev 23. 8. 2022

Lvi, problémy s penězi se mohou stupňovat a vy byste mohli mít problém najít způsob, jak se s nimi vypořádat. Situace je dočasná. Prozatím odložte veškeré papírování stranou. Pokud počkáte den, až se budete cítit méně vystresovaní, budete schopni situaci lépe zvládnout a žonglovat s rozpočtem tak, aby vše fungovalo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mluvení dnes proměňuje vaše vztahy. Současný planetární aspekt naznačuje, že máte možnosti, se kterými si můžete výhodně pohrát. Jediný háček je v tom, že musíte znát své vlastní motivy. Pokud se chcete v partnerství udržet u moci, pak můžete manipulovat slovy. Pokud jste ochotni se změnit, můžete léčit také slovy. Volba je na vás.

Práce

Vaše nápady jsou velmi aktuální, a proto neváhejte a co nejdříve je sdělte ostatním. Elektronické prostředky jsou pro šíření informací klíčové. Rozesílejte e-maily a rychlé zprávy. Odpovědi se vám budou vracet rychle jako blesk. Pokrok je na světě.

Peníze

Tento týden jste obklopeni lidmi, kteří vám přejí úspěch, což není vůbec špatné. Díky expanzi a štěstí ve vašem pracovním sektoru v kombinaci s náhlým prozřením a změnami je čas hodit opatrnost za hlavu a nechat svou práci vidět těmi, kteří jsou výše v potravním řetězci. Je to pro vás šťastný čas, téměř božsky chráněný. Tak to riskněte a uvidíte, co se vám vrátí v podobě peněz.

Zdraví

Dnes se držte toho, o čem víte, že je pro vás dobré. Ať už je to jóga, běhání, odpočinek, pití většího množství vody nebo zvýšená komunikativnost ve vztazích, pomůže vám to zmírnit pocit, že vás táhne několik různých směrů najednou. To, o čem víte, že vám neprospívá, ať už je to pití, kouření nebo používání nějaké falešné formy principu rozkoše k zamaskování vašich skutečných potřeb, se vám nakonec určitě vymstí. Dbejte na sebe.

Přečtěte si také