Denní horoskop LVA na 23. 9. 2022

Lev 23. 9. 2022

Využití nejmodernějších technologií ke zvýšení příjmů by vám dnes mohlo zabrat čas a energii, Lve. Možná začínáte podnikat v novém oboru nebo zvyšujete efektivitu toho stávajícího, ale váš mozek bude muset zpracovat spoustu informací. Nenechte se zastrašit technickými záležitostmi. Prostě to berte krok za krokem a chytne vás to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé dělají pro lásku ty nejpodivnější věci. To se projeví zejména dnes. Pokud vás někdo pronásleduje a nechce přijmout ne jako odpověď, připravte se na velmi podivné taktiky. Pokud se oblékne jako mimozemšťan a bude požadovat lekce biologie, aby pomohl znovuosídlení své planety, prostě se nenechte nachytat.

Práce

Když už jste si mysleli, že jste s bitvami skončili, z ničeho nic se objeví nové. Snažte se nenechat se přemoci nebo vystresovat. Nemusí to být tak snadné. Zavolejte přátelům, na které se můžete spolehnout a o kterých víte, že vám pomohou se uklidnit.

Peníze

Nyní máte šťastné aspekty ovlivňující zaměstnanost. Možná vám bude nabídnuta nová práce, zvýšení platu nebo povýšení. Na vašem pracovišti může dojít k určité nestabilitě, ale pokud dokážete být zralým a uklidňujícím činitelem, zajistíte si do budoucna životaschopnost jako ceněný zaměstnanec.

Zdraví

Pokud se vám zdá vyvažování mnoha možností vyčerpávající a zbytečné, zvažte změnu úhlu pohledu a zaměřte tuto energii ve svůj prospěch. Zkuste ve svém tréninkovém programu střídat co nejvíce různých možností: jeden den plavejte, druhý běhejte a mezitím si zacvičte náročnou jógu, abyste protáhli a posílili svaly. Nebo vyzkoušejte bojová umění, abyste se udrželi ve střehu a v kondici. Nezapomeňte pít hodně vody, abyste si zajistili vnitřní zdroj produktivity.

Přečtěte si také