Denní horoskop LVA na 25. 4. 2024

Lev 25. 4. 2024

Dnešní den je ideální k tomu, abyste se o své tělo starali obzvlášť pečlivě, Lvi. Nenamlouvejte si, že problémy se zády jen tak zmizí, stejně tak bolest v koleni. Zvedněte telefon a domluvte si schůzku s fyzioterapeutem. Neuškodí vám, když na jeden den odložíte své ambice a povinnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je děsivá a zároveň vzrušující, protože nevíte, co můžete od prvního rande s někým novým očekávat. Současné postavení planet však naznačuje, že ve vás zanechá oči dokořán a budete se chtít dozvědět víc. Budete zbožňovat způsob, jakým nedbá na přizpůsobení, a způsob, jakým vyjadřuje svou něhu, milými a neobvyklými gesty, která se dotknou vaší duše.

Práce

Dávejte si pozor na to, co říkáte. Vaše slova mohou být rozporuplná. Nestřílejte do sebe tím, že budete říkat věci, které jsou v rozporu s vašimi osobními touhami a vnitřním přesvědčením. Dbejte na to, aby to, co vychází z vašich úst, klávesnice nebo dotykové obrazovky, vycházelo z vašeho srdce.

Peníze

Aspekty slouží k většímu zabezpečení vašeho života v mnoha ohledech, v neposlední řadě i v oblasti peněžních toků. Astrální aktivita ovlivňuje vaše vztahy k lepšímu. Zůstaňte při zemi a nepodléhejte přílišným emocím, pokud někdo nereaguje přesně tak, jak jste doufali.

Zdraví

Vaše budoucnost začíná dnes. Máte otevřenou jasnou cestu, a tak se zeptejte sami sebe: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete informovaně a s potěšením pečovat o své tělo a mysl preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do vybraného textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také