Denní horoskop LVA na 25. 8. 2022

Lev 25. 8. 2022

Dnes by k vám domů mohla přijít nešťastná návštěva, pravděpodobně žena, Lvi. Tato osoba je nyní hodně rozzlobená a pravděpodobně s ní nebude moc dobrá řeč. Pokud se nebudete moci vymluvit, pusťte si nějakou hudbu nebo třeba zábavný film. Možná budete překvapeni výsledkem! Několik uklidňujících akordů nebo pár úsměvů by mohlo dokázat zázraky. Buďte chytří!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V některých dnech jsme ochotni odložit své vlastní zájmy, abychom pomohli druhému nebo mu dali pokoj. Vzhledem k dnešnímu planetárnímu aspektu může být pro vás oba obtížné odložit cokoli stranou, protože každý z vás je odhodlaný mít svůj díl dění. To by mohlo vést k tomu, že se ani jeden nikam nedostanete. Problémy s egem mohou zkazit příjemný den.

Práce

Vaše práce bude velmi emotivní, zejména dnes odpoledne. Vaše citlivost je vysoká a sebemenší kritická poznámka ve vás vyvolá paniku. Netlačte na sebe, abyste si vzali práci navíc. Nemusíte nikomu nic dokazovat.

Peníze

Tento týden jste obklopeni lidmi, kteří vám přejí úspěch, což není vůbec špatné. Díky expanzi a štěstí ve vašem pracovním sektoru v kombinaci s náhlým prozřením a změnami je čas hodit opatrnost do větru a nechat svou práci vidět těmi, kteří jsou výše v potravním řetězci. Je to pro vás šťastný čas, téměř božsky chráněný. Tak to riskněte a uvidíte, co se vám vrátí v podobě peněz.

Zdraví

Jste připraveni jít tou nejlepší nohou vpřed. Zhodnoťte pokrok, kterého jste dosáhli ve své dietě nebo zdravotním režimu, a naplánujte si další krok! Nastal čas zahájit novou etapu. Pokud jste byli nerozhodní, zda s něčím začít, máte nyní energii udělat první krok. Pokud jste hubli nebo zpevňovali, jste schopni pocítit pozitivní účinky. Tento den je dnem síly, potvrzení a sebedůvěry.

Přečtěte si také