Denní horoskop LVA na 26. 12. 2022

Lev 26. 12. 2022

Nemůžete teď nechat všechno ztroskotat, ne poté, co jste došel tak daleko. Může to pro vás být těžká chvíle. To však není důvod, abyste se vzdali. Spěte, sportujte a zdravě se stravujte. Tento boj byste měli být schopni vyhrát, pokud si k tomu dáte příležitost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože přirozeně rádi pomáháte druhým v těžkých chvílích, mohlo by se vám v této roli podařit navázat spojení, které bude mít postupem času zvláštní význam a hloubku. Astrální vyrovnání vás sbližuje s druhým člověkem na hluboce intimní úrovni, která zpočátku nemusí být vůbec fyzická. Emocionální uspokojení to však více než vynahradí.

Práce

Dnes máte možnost udělat velký pokrok ve své práci tím, že poskládáte různé části skládačky. Máte jedinečnou schopnost překlenout propast mezi různými lidmi a přimět je, aby při společné práci viděli svůj potenciál.

Peníze

Věci z minulosti se mohou znovu vynořit – doslova i obrazně –, aby mohly být uvolněny, vyhozeny, opraveny nebo změněny. Ačkoli to nemusí být z krátkodobého hlediska příjemné, je to nezbytné a dokonce pozitivní. Ačkoli se mění každá část vašeho života, je to i štěstí. Ovlivňuje to váš sektor peněz jiných lidí, takže můžete dostat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Dnešní energie má velký osobní dopad. Čím hlouběji půjdete, abyste našli svou pravdu, tím jasněji budete zářit. Máte tendenci se poněkud bát rizika a působit na druhé sobecky a tvrdohlavě kvůli strachu z neznámého. Dejte si svolení zkoumat sami sebe beze strachu. Dopřejte si hlubokotkáňovou masáž  cesta uvolnění a volné asociace by mohla být jemným způsobem, jak odemknout to, co je uvnitř a jen čeká, až se dostane ven a obohatí váš život.

Přečtěte si také