Denní horoskop LVA na 27. 12. 2022

Lev 27. 12. 2022

Nesvádějte dnes všechno na ostatní. Je důležité být dostatečně dospělý na to, abyste převzali odpovědnost za své činy. Pochopte, že ne vždy se věci budou dít tak, jak byste chtěli. Uvědomte si, že někdy musíte brát dobré se zlým. K dnešnímu dni se váže pochmurná nálada, která by mohla přebít váš běžný přístup. Snažte se zůstat soustředění a disciplinovaní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se do vás někdo bezhlavě zamiloval, možná bude lepší, když se dnes nebudete hádat. Astrální konjunkce vytváří atmosféru idealismu a dokonalosti a váš milostný zájem se do vás jistě bude cítit ještě bláznivěji zamilovaný než kdy jindy. Pokud se stane příliš nesnesitelným, možná budete muset něco říct, ale nedělejte si příliš velké starosti – jeho nálada může klidně za pár dní přejít.

Práce

Někdo se na vás může tvrdě obořit, že jste dnes tolikrát změnili názor. Nenechte se jím nebo jí srazit na kolena. Není důvod, abyste si o sobě mysleli méně nebo aby si o vás někdo myslel méně jen proto, že stále měníte svůj názor.

Peníze

Podpůrný aspekt vám dává pevný základ, na kterém můžete stavět své sny o penězích. Jiný aspekt otřese vašimi blízkými vztahy a donutí vás zamyslet se nad tím, jak každý z nich přispívá k vašemu životu. Pokud to není mnoho, může být propuštění některých z nich vstupenkou k většímu štěstí. Mezitím se vaše nápady, výrobky a služby dostanou k většímu počtu zákazníků. Úspěch není daleko.

Zdraví

Být sám sebou je v těchto dnech docela snadné. Ve vztahu k sobě samému není mnoho výzev  to ve vztahu k ostatním mohou být výzvy trochu nezvyklé. Soustřeďte se na svůj vlastní prostor: vztah k sobě samému je nejdéle trvajícím vztahem ve vašem životě a musíte se ho naučit brát vážně. Nikde se to neodráží pravdivěji než ve vašem jídelníčku. Dáváte si to, co byste dali nejdůležitější osobě ve svém životě?

Přečtěte si také