Denní horoskop LVA na 27. 8. 2022

Lev 27. 8. 2022

Vzpomínky z minulosti by se mohly znovu vynořit, Lve. Možná se budete divit, proč na ně najednou myslíte, ale pravděpodobně představují uvolnění starých citových zábran, které vás brzdily. V polovině odpoledne byste se měli cítit soustředěnější, odhodlanější a připraveni pustit se do čehokoli. Tento den je rozhodně vhodný pro zahájení nových projektů nebo dokončení starých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Síla je dnes velmi obdivována. Buď na ostatní zapůsobí vaše síla, nebo budete hledat sílu v jiném člověku. Je třeba zvolit přímý přístup, nikoliv chodit kolem horké kaše nebo šeptat sladké řeči. Pokud máte svým nejbližším něco na srdci, řekněte to nahlas a jasně; nemumlejte.

Práce

Snažte se nenechat se vtáhnout do cizích dramat. Na pracovišti bude panovat vířivý zmatek, a pokud se budete příliš vyptávat, brzy se dostanete do složité situace, ze které se jen tak nedostanete. Držte se od ní dál.

Peníze

Tento týden jste obklopeni lidmi, kteří vám přejí úspěch, což není vůbec špatné. Díky expanzi a štěstí ve vašem pracovním sektoru v kombinaci s náhlým prozřením a změnami je čas hodit opatrnost do větru a nechat svou práci vidět těmi, kteří jsou výše v potravním řetězci. Je to pro vás šťastný čas, téměř božsky chráněný. Tak to riskněte a uvidíte, co se vám vrátí v podobě peněz.

Zdraví

Dopřejte si čas, který potřebujete na dokončení práce, abyste se mohli věnovat svým vztahům. Tento den se můžete utěšovat tím, co je ve vašem životě skutečné a dobré: přáteli, dětmi, milenci a rodiči. Kontaktujte ztraceného přítele, nabídněte dítěti pomoc s domácími úkoly, požádejte partnera o trochu něhy. Cokoli, co můžete udělat pro to, abyste ze svých osobních vztahů vytěžili co nejvíce, se pro dnešek doporučuje.

Přečtěte si také