Denní horoskop LVA na 27. 9. 2024

Lev 27. 9. 2024

Láska a romantika jsou klíčové aspekty tohoto dne, Lvi. Měli byste zjistit, že věci týkající se těchto aspektů vašeho života se vyvíjejí dobře. Vaše mysl je mnohem pronikavější než obvykle a vaše touha po hlubším poznání může být ukojena s menším úsilím, než by bylo obvykle zapotřebí. Váš tvořivý duch touží po tom, aby si našel cestu k dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes cítit změna pro všechny opravdové romantiky, navíc s nádechem pikantní vášně, ostré jako thajské kari. Tento den vám do života přinese někoho velmi zajímavého. Nejedná se o žádnou polovičatou, přehnaně sentimentální osobu, ale o někoho, kdo ví, co chce, a hodlá toho dosáhnout – a dnes chce vás. Zdá se, že v této věci nemáte příliš na výběr...

Práce

Atmosféra v práci se na chvíli uklidnila a vy máte čas dohnat úkoly, které se vám hromadí na stole. Vytvořila se hora, ale nebojte se. Tuto horu postupně zdoláte.

Peníze

Nyní vás čeká vzrušující období. S tolika dalšími příležitostmi, jak si vydělat peníze a zvýšit svůj plat, vás může lákat také více utrácet. Klíč k tomu má vaše odvětví zaměstnání. Proč nevyužít spořicí program nabízený v zaměstnání? V některých případech zaměstnavatel dorovná každou vaši ušetřenou korunu. To není špatné.

Zdraví

Mluvit pravdu je krása života a vztahů, jinak je veškerá krása prázdná a život se stává pouhou šarádou. Pokud cítíte tah některých pohřbených pravd, je moudré je přijmout a věnovat se tomu, abyste se stali celistvými. Pokud cítíte, že potřebujete více spánku, abyste se připravili na změny, které cítíte, že se chystají, mějte odvahu říci ne nezdravému jídlu a jděte spát tak brzy, jak uznáte za vhodné. Žádné výmluvy nejsou nutné.

Přečtěte si také