Denní horoskop LVA na 28. 10. 2022

Lev 28. 10. 2022

Mezi přáteli může vzniknout napětí, když se někdo najednou cítí jako ignorované páté kolo u vozu. Lidé mají tendenci vytvářet dvojice. Snažte se zůstat u témat, ke kterým mohou všichni přispět stejnou měrou. Klíčové je zůstat jednotní. Společně jste nesmírně silnými spojenci, zatímco rozděleni jste si navzájem největšími nepřáteli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nepotřebujete povzbuzovat, abyste byli jiní, protože si prostě nemůžete pomoct. Dnes budete mít další příležitost projevit své jedinečné vlastnosti, které vás činí tak výjimečnými. Pokud hledáte romantiku, pak se příliš nesnažte. Prostě se nechte pohltit tím, že jste naprosto sami sebou, užívejte si to a láska si vás brzy najde! Přitáhnete někoho, kdo vás bude dokonale doplňovat.

Práce

V hlavě vám bude neustále probíhat dialog, kterého se nemůžete zbavit. Možná vymýšlíte rozhovory, které povedete se svými spolupracovníky a/nebo zaměstnanci, jakmile začne pracovní týden. Udělejte něco, co vaši mysl zklidní.

Peníze

Toto období je o tom, že do svého pracovního a finančního života vnesete nový smysl. Jste vnímáni jako někdo, kdo se vážně a oddaně věnuje tomu, čím se živí, a to se vám vyplatí. To, co budete trpělivě budovat delší dobu, přinese největší ovoce. Poohlédněte se po komunikačních oblastech, jako je psaní, vydavatelství, rozhlas a televize, abyste se prosadili nebo rozšířili nabídku svých služeb.

Zdraví

Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste svou mysl soustředili prostřednictvím fyzické aktivity. Jóga, strečink a běh jsou činnosti, které vyžadují soustředěné dýchání, a to se nyní doporučuje. Rovnováha je vším. Nadechněte se a vydechněte. Pokud vaše tělo není v pravidelném rytmu, bude pro vaši mysl náročnější zvládat rozhodování a emocionální komunikaci. Soustřeďte se na pravidelné stravování a pohyb alespoň třikrát týdně.

Přečtěte si také