Denní horoskop LVA na 28. 9. 2022

Lev 28. 9. 2022

Na scéně se objevují nové kariérní příležitosti, které ve vás probudí ambice. Možná narazíte na neobvyklé možnosti postupu, o kterých jste dosud neuvažovali. To může být trochu zastrašující, ale také vzrušující. Je nepravděpodobné, že byste si nechali ujít nějakou šanci, dokud ji nezvážíte. Je naznačen úspěch a štěstí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den s sebou přináší nutkání pokusit se ukázat něco jedinečného ve vašem současném vztahu. Ostatní se na vás dosud možná dívali jako na někoho, kdo je spolu proto, že se vám líbí ve společnosti toho druhého, ale dnes se možná rozhodnete odhalit další velmi jedinečný důvod, který vás k sobě tak úzce váže. Přátelé mohou být překvapeni, až zjistí, co to vlastně je.

Práce

Cítíte se spíše konzervativní a to je v pořádku. Opatrný přístup vám dobře poslouží. Buďte dnes na pracovišti defenzivním řidičem. Nikdy nevíte, kdy někdo provede nečekaný manévr a vřítí se přímo před vás.

Peníze

Nyní vás čeká vzrušující období. S tolika dalšími příležitostmi, jak si vydělat peníze a zvýšit svůj plat, vás může lákat také více utrácet. Klíč k tomu má vaše odvětví zaměstnání. Proč nevyužít spořicí program nabízený v zaměstnání? V některých případech zaměstnavatel dorovná každou vaši ušetřenou korunu. To není špatné.

Zdraví

Když si dáte prostor dělat to, co je pro vás správné, může to vyvolat otázky o zapadnutí do skupiny. Někdy se to, co je správné, změní a vy se musíte rozejít s minulostí. Odpor ke změnám pramení ze strachu, že určitý zdroj lásky zmizí, jakmile se změníme. Uzemnění ve vlastní realitě prostřednictvím fyzického cvičení je účinný způsob, jak praktikovat meditaci, aniž byste dělali něco příliš neobvyklého. Připomeňte si, že láska k sobě samému je to, co potřebujeme nejvíce.

Přečtěte si také