Denní horoskop LVA na 31. 10. 2022

Lev 31. 10. 2022

Pokud jste si četli o zdraví a kondici a začali jste se věnovat tomu, co jste si přečetli, možná dnes najednou pocítíte výsledky svého úsilí. Cítíte se fyzicky i psychicky silní, zdraví a plní energie. To by vás mohlo naladit na tu správnou vlnu, abyste se této záležitosti věnovali ještě více. Dejte si pozor, abyste jí nebyli posedlí. Daří se vám dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože se vám dnešní energie může zdát příliš emotivní, nebude na škodu, když si se svým vzácným přítelem promluvíte o určitých záležitostech. Dnes je pravděpodobný rozhovor na nejhlubší úrovni a bylo by dobré toho využít k vyčištění vzduchu ohledně přetrvávajících problémů; budete se cítit mnohem jasněji a lehčeji, pokud se naučíte sdílet od srdce.

Práce

Dnes máte možná na seznamu úkolů spoustu položek. Některé z nich budou příjemné, jiné možná ne, ale přesto byste mohli mít určité potíže je všechny vyřídit. Některé možná budete muset odložit na jiný den. Nechte se unášet proudem!

Peníze

Toto období je o tom, že do svého pracovního a finančního života vnesete nový smysl. Jste vnímáni jako někdo, kdo se vážně a oddaně věnuje tomu, čím se živí, a to se vám vyplatí. To, co budete trpělivě budovat delší dobu, přinese největší ovoce. Poohlédněte se po komunikačních oblastech, jako je psaní, vydavatelství, rozhlas a televize, abyste se prosadili nebo rozšířili nabídku svých služeb.

Zdraví

Dnešní aspekty vás na chvíli udrží v pocitu zranitelnosti. Tato zranitelnost se promítá do potřeby fyzicky projevit to, co cítíte uvnitř. Budou dny, kdy náročný běh nebo boxerský trénink pozitivně uvolní vaši energii. Jindy vám jóga a dlouhá horká koupel pomohou najít vnitřní rovnováhu. V každém případě věnujete pozornost svému tělu, a to je důležité.

Přečtěte si také