Denní horoskop LVA na 4. 10. 2022

Lev 4. 10. 2022

Možná se dnes ptáte: "Proč zrovna já?" téměř ve všech oblastech svého života. Z nějakého důvodu se zdá, že všichni kromě vás mají přesně to, co chtějí. Možná jste jen příliš vybíraví. Vaše nároky jsou vysoké, a to je v pořádku. Je snadné dosáhnout malých cílů. Vybrali jste si tu největší horu, na kterou chcete vylézt. Buďte trpěliví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Minulost může dnes výrazně zasahovat do přítomnosti. Nějakým zvláštním řízením osudu se do vašeho života může vrátit bývalý milenec. Může se stát, že je třeba probrat nějaké nedořešené záležitosti nebo něco, co si ještě musíte ve vztahu přiznat. Využijte této příležitosti k nápravě jakýmkoli vhodným způsobem.

Práce

Kariérní postup je na dosah ruky. Nyní a během několika příštích dnů se vám do cesty postaví nápady, které vás budou inspirovat k osvojení si nové dovednosti, řemesla nebo profese. Řiďte se těmito instinkty a nebojte se. Strach z neúspěchu je v této době vaším největším nepřítelem.

Peníze

Jste připraveni využít některé nové příležitosti v práci a podnikání. Vesmír zdůrazňuje sektor, který řídí peníze a hodnoty, takže budete moci nejen více vydělat, ale také je moudře využít. Může to znamenat, že budete investovat do své budoucnosti tím, že zdokonalíte své profesní dovednosti, nebo najdete oblasti, kde jste příliš utráceli, a omezíte je.

Zdraví

Při zavádění změn se vždy objeví určitý odpor. Cesta řeky se nezmění bez několika soubojů mezi látkami! Jedná se o přirozený proces: nechte část svého já, která nechce změnit nějaký zvyk, nebo část svého já, která se nechce otevřít a být odhalena, aby se vyjádřila, a to naplno a úplně. Pak se sami sebe zeptejte: Kdo je tady šéf? Nějaké rozhodnutí MUSÍ být učiněno, aby jakýkoli proces "stál za to". Při přemýšlení o této otázce je dobré provádět procházky.

Přečtěte si také