Denní horoskop LVA na 4. 11. 2022

Lev 4. 11. 2022

Dnes se čas zastaví a zdá se, že se dokonce vrací zpět. Využijte tuto pauzu k zamyšlení nad svými motivacemi. Astrální stopy zřejmě naznačují, že v současné době řešíte otázky, které se týkají osudu jiné osoby. Možná byste měli stejnou dobu věnovat také zvažování svého osudu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se snažíte rozšířit svůj společenský okruh a chcete prozkoumat možnosti nového vztahu, pak je tento den příležitostí ke komunikaci se zcela jinými lidmi, jejichž myšlenky a motivy jsou vzrušující a prozíravé. To vám bude opravdu vyhovovat a může z toho vzejít možnost setkání s tou zcela výjimečnou osobou.

Práce

Vaše nálada se výrazně zlepší a vy si říkáte, proč jste se nemohli cítit tak dobře už dříve v týdnu, kdy na tom opravdu záleželo. Nyní není čas na výčitky z minulosti. To vám nepřinese nic dobrého. Užívejte si přítomnost.

Peníze

Harmonický aspekt ovlivňuje váš sektor komunikace novým a možná dramatickým způsobem. Hodně akce, to znamená dopisy, e-maily, textové a telefonní zprávy, se spojí s velkým množstvím rozhovorů. Peníze přicházejí, když zpřístupníte své komunikační schopnosti v psaní, mluvení, hraní nebo něčem jiném. Dejte tomu svůj kreativní náboj!

Zdraví

Díky dnešní nebeské atmosféře budete muset vyvažovat svůj citový život, abyste mohli fungovat i v jiných oblastech svého života. V první řadě se musíte uvolnit. Zhluboka dýchejte a nechte na sebe působit léčivou energii, která je vlastní cílevědomému dýchání. Pak se podívejte, co potenciálně ohrožuje váš celkový pocit pohody. Už jen to, že si najdete čas na to, abyste si všimli svých pocitů, často umožní, aby se nad vámi usadila rovnováha.

Přečtěte si také